Bronzery i pudry brązujące

L'Oreal Paris L'oreal x Camila Cabello, Havana Sun-Lit Bronzer Bronzer w kremie

• 19 lutego 2021 o 0:36
    L`Oreal Paris, L'oreal x Camila Cabello, Havana Sun-Lit Bronzer (Bronzer w kremie)
    Jestem opalona cały rok i rzeczywiście moja skóra to nie porcelana, więc bronzery raczej używam do wyrównania kolorytu, bo mam piegi. Przy mojej karnacji + słońce, dwa razy więcej piegów , więc używam je latem. Ten bronzer zbytnio nie przyciemnia, ale nadaje skórze morskiej opalenizny. Taki efekt brązowo - złotej opalenizny, zużyłam do końca, bo ładnie się rozprowadza i nie jest to bronzer kryjący. Sądzę że chodzi w nim o to żeby skóra nie wyglądała na posmarowaną żółtą plamą lub maską. Jak na bronzery które używałam ten jest jak najbardziej zbliżony do naturalnych odcieni. Przyznam że większość takich kosmetyków zostawiało mi na skórze coś żółtego, albo w ogóle nie było go widać. Ogólnie ciemne bronzery w Polsce są słabe, więc ten nie należy do najgorszych.
    Zalety:
    • transparentny
    • ciepły odcień / przy ciemniejszym bronzerze
    • ładnie się rozprowadza
  • 2 maja 2020 o 12:47
    Bronzer
    Skusiło mnie opakowanie, a raczej jego szata graficzna, bo wiadomo kązdy tęskni za latem. Tubka jest wygodna w użyciu. Bronzer o przyjemnej, kremowej konsystencji. Jednak mam wrażenie, że jest to produkt typowo dla ciemnej karnacji albo po prostu jest na niego za wcześnie i trzeba się najpierw opalić. Twarz wygląda jak pociągnięta samoopalaczem, z typowym odcięciem na szyi. Kolor ładny zdrowy, ale najpierw trzeba być opalonym.
    • szata graficzna
    Wady:
    • kolor
  • 8 września 2019 o 10:22
    Brązer w kremie
    Mam ten brązer już kilka miesięcy i użyłam go kilka razy i nie jestem tym produktem zachwycona, może jest o lekkiej kremowej konsystencji która się super wchłania i makijaż wygląda dobrze ale chyba tylko na osobach o ciemnej karnacji, na mnie wygląda źle, także ja jestem na nie.
    Zalety:
    • Kremowa konsystencja , ładne opakowanie
    Wady:
    • Moja skóra wygląda źle , za ciemny kolor ,