Lakiery klasyczne

Avon True Colour, Nailwear Pro Lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 284 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 lutego 2025 o 11:24
    Ładny
    Lakier do paznokci byl pierwszym z moich lakierów tego typu odcienia, jest wydajny , ładnie wygląda na paznokciach, tylko trwałość nie jest mocna. Ogólnie duzy plus. Cena tak samo niska. Odcieni jest kilka do wyboru.
  • 13 lutego 2023 o 21:48
    Ma swoje plusy i minusy
    Lakier do paznokci otrzymałam w prezencie od koleżanki - dostała do zamówienia a nie używa lakierów do paznokci. Lakier ma fajną konsystencję, która nie jest lejąca, pędzel troszkę szeroki. Lakier dobrze kryje, ale niestety długo schnie - jedna z największych wad. Lakier jest trwały, ponieważ długo się utrzymuje na paznokciu . Produkt wydajny.
  • 8 kwietnia 2022 o 12:22
    Taki słabiak wśród innych lakierów
    Lakier dostałam za 1zl do zakupów online. Buteleczka standardowa ,szklana 10 ml jak w większości lakierów tego typu. Kolor o nazwie Decadence, na paznokciach prezentował się bardzo ładnie. Lakier jest gęsty, ma wygodny i szeroki pędzelek. Do pełnego krycia potrzebne są niestety dwie warstwy lakieru. Lakier bardzo długo schnie, jego trwałość jest bardzo słaba bez ścierania i odprysków to zaledwie 3 dni.
    kaskaw8
    14 marca 2022 o 12:35
    Niezła jakość
    Dobry lakier! Lubię produkty do paznokci z Avonu i ten też mnie nie zawiódł. Sprawdził się fajnie i myślę, że znajdzie wielu entuzjastów. Używałam lakieru o nazwie Romance. Miał perłowe wykończenie i niezłe krycie. Jak na właśnie takie wykończenie jestem zaskoczona porządnym kryciem i nierobieniem prześwitów. Nakładał się równo, bez większych smug. Trochę czasu zajmowało mu dokładne wyschnięcie, ale byłam w stanie to zaakceptować. Konsystencja była okej, nie za rzadka, co czasami zdarza się przy tego typu lakierach. Pędzelek również oceniam pozytywnie, mimo że mógłby być nieco lepiej wyprofilowany. Lakier wystarcza na bardzo długo i jest warty swojej ceny. Myślę, że skuszę się na inne kolory.
    Zalety:
    • krycie
    • pojemność
    • jakość
    Wady:
    • schnięcie
    • pędzelek mógłby mieć lepsze wyprofilowanie
  • 29 maja 2021 o 21:59
    Nie lubię tego lakieru.
    Zakupiłam go w kolorze bardzo ładnej perły, to jego jedyna zaleta. Lakier ma bardzo słabe krycie. Nie pokrywa wszystko jednego warstwą. Trzeba nałożyć przynajmniej trzy warstwy, a nie jest to łatwe, bo lakier patologicznie długo schnie. Kilka godzin schnięcia to dla niego zbyt mało i po nocy mam odciśniętą pościel na paznokciach... Bardzo szybko odpryskuję, już po jedynym dniu, a na moich paznokciach lakiery klasyczne spokojnie utrzymują się od 3 do 7 dni. Producent obiecuję 10 dni trwałości co jest bzdurą. Nie dałam rady zużyć go całego i ląduję on niestety w koszu na śmieci.
    U konsultantki

Zobacz także inne Lakiery klasyczne