Pielęgnacja po depilacji

Isana Beruhigender After Shave Balsam mit Panthenol & Mandelol Kojący balsam po depilacji `Pantenol i olej migdałowy`

melax33
    25 maja 2023 o 13:20
    Tani i dobry
    Mam skórę skłonną do podrażnień, szczególnie po goleniu. Dlatego szukałam produktu, który to załagodzi. Cena balsamu jest naprawdę niska. Jest on dość treściwy, ale łatwo się rozsmarowuje. Pozostawia lekki film na nogach, ale taki przyjemnie łagodzący. Pachnie bardzo delikatnie, kremowo. Po dłuższym stosowaniu tego balsamu, golenie jest o wiele przyjemniejsze. Już nie mam tak bardzo podrażnionych nóg i czerwonych krostek. Niestety nie zauważyłam, żeby włoski mniej mi się wrastały. Ale za tą cenę warto wypróbować ;) U mnie się sprawdził ;)
    Zalety:
    • niska cena
    • łagodzi podrażnienia
    • delikatnie pachnie
    • łatwo się rozsmarowuje
  • 12 maja 2023 o 13:47
    Tani sposób na podrażnienia po goleniu
    Balsam przede wszytskim dobrze radzi sobie z podrażnieniem po goleniu, łagodzi, koi. Ma przyjemny i delikatny zapach. Bardzo dobrze nawilża skórę. Za tą cenę na prawdę jest godny uwagi. Ciężko znaleźć coś tak dobrego na podrażnienia w podobnej półce cenowej. Jedynie do czego mogłabym się przyczepić to to, że pozostawia lekko tłusty film na skórze, balsam dosyć długo wchłania się.
    Zalety:
    • nawilża
    • łągodzi podrażnienia
    Wady:
    • pozostawia tłusty film
    • długo się wchłania
    kstrun
    1 kwietnia 2023 o 12:17
    Tani i dobry
    Fajny krem po goleniu i depilacji za niską cenę. Zawiera pantenol, dzięki czemu dobrze nawilża i łagodzi podrażnioną skórę, a wszelkie zaczerwienienia znikają. Dla mnie zostawia trochę za tłustą warstwę, która zostaje na dość długo i niestety ma tendencję do klejenia się i zostawania na ubraniach. Poza tym, działanie kosmetyku jest super. W dodatku ma ładny zapach. Na jeden raz wystarczy niewielka ilość produktu, dzięki czemu opakowanie starcza na długi czas.
    • nawilża
    • łagodzi podrażnienia
    Wady:
    • zostawia tłustą warstwę
  • 15 lutego 2023 o 9:50
    Świetny balsam
    Bardzo przyjemny balsam. Szybko się wchłania, jest bardzo delikatny i lekki. Ma konsystencje białego mleczka. Podoba mi się jego zapach. Działa jak opatrunek. Zauważyłam, że pomaga i włoski nie wrastają. Na pewno jeszcze nie raz kupię.
    Perciia
    30 września 2022 o 13:33
    Nie sprawdzil się
    Skusiłam się na zakup balsamu, ponieważ producent obiecuje pozbycie się problemu z wrastającymi włoskami oraz nieprzyjemnymi dolegliwościami związanymi z depilacją. Niestety u mnie się nie sprawdził. Poza tym, że w miarę nawilża to problem z wrastającymi włoskami niestety nie zniknął, ani nawet nie został zmniejszony. Zapach jest okej. Opakowanie jest małe, wiec szybko je zużyję i nie mam w planach kupować następnego.
    • zapach jest ok
    • całkiem nieźle nawilża
    Wady:
    • Nie zmniejsza podrażnień po goleniu
    • Nie zmniejsza problemu wrastających włosków