Pudry do twarzy

Bodyland.pl
Lovely Cooking Time Loose Powder Sypki Puder LOV-1124
Lovely Cooking Time Loose Powder Sypki Puder LOV-1124
Lovely Cooking Time Loose Powder Sypki Puder

Nasi użytkownicy zostawili 87 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

saajko
    24 maja 2024 o 7:36
    naprawdę fajny
    Zaskoczył mnie ten puder, bo nie spodziewałam się po nim wiele, a okazał się być naprawdę fajny. Matuje, wygładza, nie podkreśla skórek, nie wygląda sucho ani nie daje efektu maski, a po jego użyciu cera wygląda wyjątkowo ładnie. Trochę się obawiałam tego żółtego koloru, ale okazało się, że niepotrzebnie, bo puder zgodnie z zapewnieniem producenta jest transparentny. Nie zostanie moim ulubionym pudrem, ponieważ ma dość średnią trwałość, nie matuje na długo, ale dobrze się sprawdza na szybkie wyjście w ciągu dnia i chętnie jeszcze kiedyś po niego sięgnę.
  • 21 marca 2024 o 20:02
    Co zgotował na mojej twarzy?
    Był to pierwszy puder od bardzo dawna. Niestety jakoś nie używam pudrów na codzień, a powinnam ponieważ moje skóra nadmiernie wydziela sebum i często się świeci. W takiej sytuacji puder jest wybawieniem. Niestety po kilku godzinach w pracy czy na imprezie nawet on spływał razem z podkładem z mojej twarzy, a ja nabrałam nawyku wycierania tego. Puder zamknięty jest w przyjemne, idealne dla nastolatek opakowanie z chwytliwą nazwą i w ilustrownym opakowaniu. Prezentuje się fajnie. Niestety w środku zabrakło gąbeczki co zazwyczaj jest wrzucane do prodktu. Tu jej nie ma, ale ja już przyzwyczaiłam się do nakłądania kosmetyku pędzlem. Pudełko oprócz wieczka ma warstwę plastiku z dziurkami przez które można sobie przesiać odpowiednią ilość proszku. Różnie to z tym bywało, dla mnie niestsety mało wygodne. Raz wysypało się sporo, raz mniej, raz wcale, mimo że na dnie jeszcze widać produkt. Jeśli chodzi o działanie to ładnie wykańczał makijaż i na pewien czas matowił cerę, a ta wyglądała naturalnie i zdrowo. Niestety bardzo mało wydajny. Jak szybko się u mnie pojawił, tak szybko też zniknął... Na tę chwilę po niego nie wrócę, ale też ze względu na to, że chcę popatrzeć na inne warianty.
    • daje ładne wykończenie
    • niewygodny w użyciu
  • 30 stycznia 2024 o 18:29
    Spoczko puder na co dzień
    Puder idealny dla skór nie przetłuszczających się. Dla mnie był za słaby na strefę T, ale na reszcie twarzy sprawdzał mi się super. Bardzo dobrze utrzymuje kosmetyki kolorowe nałożone pod niego. Nie miałam problemu ze ścieraniem podkładu lub konturowania. Skóra wygląda na zmatowioną ale nie sucho-martwą. To jest taki mat w sam raz. Nie tworzy maski oraz ciastka. Mam wrażenie że delikatnie wygładza. Puder jest rzeczywiście transparentny i nie zmienia koloru podkładu. Polecam każdemu, kto poszukuje produktu uniwersalnego, skutecznego i jednocześnie przyjaznego dla skóry. Nie jest to ósmy cud świata, ale na co dzień sprawdzi się idealnie.
    Zalety:
    • nie zmienia koloru podkładu
    • dobrze utrzymuje makijaż
    • ładnie wygląda na twarzy
    • tani
    Wady:
    • nie nadaje się do mojej szalonej strefy T
    Iga1212
    9 maja 2023 o 10:20
    Niestety u mnie się nie sprawdził
    Ten puder nie skradł mojego serca. Używałam wiele lepszych. Jednak nie spodziewałam się jakiegoś wielkiego efektu WOW, bo cena jest bardzo korzystna. U mnie puder się nie sprawdził, ponieważ nie matuje na zbyt długo (nie jest trwały), dodatkowo podkreśla suche skórki i nieskalaności na twarzy. Zapach produktu jest przyjemny. Szata graficzna jest bardzo ładna, a jakość wykonania opakowania na wysokim poziomie.
    • Podkreślenie suchych skórek
    mrskm
    6 maja 2023 o 0:14
    Dobry puder
    Dobry puder. Produkt jest łatwo dostępny. Ładnie matuje. Puder ładnie słodko pachnie, ale dość intensywnie. Puder ma żółtawe tony i nie bieli. Bardzo przystępny cenowo. Niestety efekt matu utrzymuje się dość krótko i produkt podkreśla suche skórki. Jeżeli chodzi o opakowanie to bardzo trudno wydobyć z niego odpowiednią ilość produktu.
    • podkreślanie suchych skórek