Żele do brwi

Douglas Collection Brow Pomade Żel do brwi

• 2 sierpnia 2021 o 17:36
    Nie był to mój ideał
    Całkiem niezła pomada do brwi, miałam w najjaśniejszym kolorze. Ładnie trzymała włoski, miała odpowiedni kolor dla blondynki- nie był ani za rudy ani za ciemny. Trzymała się cały dzień, nie rozmazywała się. Można było stopniować efekt, od delikatnego podkreślenia aż do dramatycznie wyrysowanych brwi. Minusem dla mnie jest to, że wyjątkowo szybko zaschła i pękła. Poza tym nie mam jej nic do zarzucenia.
    Zalety:
    • kolor
    Wady:
    • szybko zaschła
  • 14 lipca 2020 o 15:24
    Bardzo dobry
    Jest to mój pierwszy produkt w takiej formule. Bałam się że aplikacja będzie trudna i pracochłonna, jednak już po pierwszym użyciu wiedziałam, że jest to produkt dla mnie. Efekt jest trwały, brwi są ładnie podkreślone, można stopniować efekt jaki chce się osiągnąć. A co najważniejsze, żel jest wydajny i trwały.
    • łatwość aplikacji
    Anais22
    24 maja 2020 o 2:34
    Rewelacja
    Dziewczyny! Rzuccie pomadę eveline i sprobujcie tego cuda! Kilka odcieni, mega trwałość i subtelny ale mocny efekt. Miałam obie i eveline, nad którą pieją wszyscy z zachwytu, do pięt nie dorasta tej z Douglasa. Trzymała mi się na brwiach cały dzień od rana do wieczora, bez żelu. Eveline trzyma się co najwyżej dwie, trzy godziny. Bardzo wydajna i miła w użyciu. Cena jest fajna - 35 złotych. Warto.
    • Naturalny efekt
    • Trwałość!!!
    • Kilka odcieni do wyboru
  • 23 listopada 2018 o 18:53
    Świetny!
    Chciałam zacząć używać pomady do stylizacji brwi, tę pomadę poleciła mi pani w Douglasie. Używam koloru 4 Dark Brown. Produkt jest świetny. Trwały, nie ściera się, wodoodporny, dobrze się rozprowadza. Wydajność na duży plus, nie potrzeba zbyt dużo produktu żeby podkreślić brwi. Zdecydowane TAK.
    • wodoodporność

Zobacz także inne Żele do brwi