Spraye do włosów

Sisley Hair Rituel by Sisley, Le Spray Volume [Volumizing Spray] Spray zwiększający objętość włosów

4 na 51 opinię

• 3 grudnia 2018 o 11:18
    Do pokochania :)
    Spray zwiększający objętość marki Sisley na pewno nie należy do najtańszych ale z drugiej strony koszt wizyty u fryzjera na moich włosach do pasa to ok 150 zł za jakiekolwiek uczesanie i mam tylko piękną fryzurę przez kilka godzin jednego dnia więc dobrze to przemyślałam i zaryzykowałam,bo jeśli mogę wydać jednorazowo nawet 300 zł ale za to mam kosmetyk w domu przez ponad miesiąc i dzięki temu mogę codziennie tworzyć piękną ,pełną objętości fryzurę to dlaczego mam nie spróbować? Po co mam nabijać kieszenie fryzjerce ( bo wydaje u fryzjera nawet ponad 300 zł zazwyczaj wypadają mi dwa,trzy wielkie wyjścia,gdzie musiałam czesać się u fryzjera) jak za tą kwotę mogę czesać się cały miesiąc dzień w dzień. Jak już wspomniałam mam bardzo długie włosy,naturalny blond lecz niestety są bez objętości. Do tej pory nie obeszło się bez fryzjerki przy czesaniu bo nie potrafiłam im nadać takiej objętości jak ona im nadawała. Gdy przez przypadek natrafiłam na produkty marki Sisley postanowiłam je wypróbować i uwierzcie mi był to strzał w dziesiątkę :) Włosy po spryskaniu i wysuszeniu suszarką otrzymują niesamowitą objętość jeszcze nigdy nie miałam tak odbitych włosów od nasady jakbym miała ich więcej o połowę :D Stan ten utrzymuje się cały dzień i całą noc niezależnie od pogody.Są niezwykle błyszczące,wyraźnie pogrubione i aksamitnie miękkie w dotyku. Nie żałuję wydania tych pieniążków bo zyskałam na prawdę mega fajny produkt,który spełnia moje wszelkie oczekiwania.