Pianki do mycia twarzy

Sunew Med+, Perfect Whitening Cleansing Foam Aktywna pianka do mycia twarzy i oczu z witaminą C

SUNEWMED Aktywna pianka do mycia twarzy 40ml
SunewMed+
Sunew Med+ Vitamin C Aktywna pianka do mycia twarzy i oczu 200 ml

• 14 kwietnia 2025 o 16:46
    Sztosik
    Pianka jest cudowna, świetnie oczyszcza, łagodzi podrażnienia oraz nawilża. Jej delikatna konsystencja jest mega. Naprawdę produkt rewelacyjny. Skutecznie usuwa zanieczyszczenia i pozostałości filtrów UV, nie narusza bariery ochronnej skóry.
  • 27 listopada 2024 o 18:02
    Praktyczne opakowanie
    Aktywna pianka do mycia twarzy i oczu z witaminą C to produkt, który przyciąga uwagę delikatnym, przyjemnym zapachem oraz wygodnym pojemnikiem z pompką. Aplikacja jest bardzo łatwa i wygodna, a pianka dobrze rozprowadza się na skórze, zapewniając uczucie świeżości. Podczas stosowania zauważyłam, że pianka skutecznie usuwa zanieczyszczenia i nadmiar sebum, co jest dużym plusem. Niestety, mimo że mam cerę mieszaną, produkt nie sprawdził się u mnie. Po jego użyciu skóra była wyraźnie ściągnięta i przesuszona, co pozostawiło uczucie dyskomfortu. Choć oczyszczanie jest dokładne, pianka zdaje się być zbyt wysuszająca, nawet dla mojej cery, która zazwyczaj dobrze toleruje tego typu produkty. Podsumowując, pianka może być odpowiednia dla osób z bardzo tłustą skórą, ale dla posiadaczy cery mieszanej, zwłaszcza wrażliwej na przesuszenie, może okazać się zbyt agresywna. Dodatkowe nawilżenie po użyciu jest wręcz konieczne. Szkoda, bo zapowiadała się obiecująco.
  • 8 lipca 2024 o 0:39
    Delikatna ale bardzo skuteczna Pianka
    Używa od:próbka
    Od razu po zastosowaniu pianki zakochałam się w niej. Delikatny zapach. Łatwość nakładania aplikacji produktu. Wygodny pojemnik z pompką. Pianka dogłębnie ale delikatnie oczyszcza skórę. Nie radzi sobie z wodoodpornym tuszem więc trzeba powtórzyć oczyszczanie oczu. Poza tym mega przydatny produkt
  • 27 czerwca 2024 o 11:59
    Idealny skład,i zapach , konsystencje,wydajność
    Używa od:próbka
    Mam skórę sucha skłonna do podrażnień. Ze względu ,że produkty są delikatne i nie uszkadzają skóry. - sprawdziły się u mnie idealnie. Pianka jest bardzo wydajna - już dwie pompki wystarczają na oczyszczenie całej skóry. Dodatkowo oczyszcza krem z filtrem z UV gdzie wiele produktów sobie z tym nie radzi. Uważam,że to idealne produkt na lato nawet pod względem ożywiającego zapachu .
  • 25 czerwca 2024 o 10:11
    Piankowa bajka
    Używa od:próbka
    Pianka radzi sobie z dosłownie każdym zanieczyszczeniem a także najtrwalszym makijażem. Ogromny plus za to, że nie podrażnia delikatnych okolic oczu jak i powiek. Świetnie nawilża i wygładza skórę. W połączeniu z żelem mamy zestaw idealny wart każdej ceny. Bardzo wydajny, wystarczy niewielka ilość by pokryć całą twarz. Przyjemny zapach i konsystencja.