Płyny do demakijażu

Eveline Cosmetics Facemed +, Detoskin, Profesjonalny płyn micelarny do demakijażu twarzy, oczu i ust 3 w 1

Eveline
Profesjonalny płyn micelarny do demakijażu twarzy, oczu i ust 3w1
Eveline Facemed Płyn micelarny profesjonalny 650 ml
Eveline Facemed+ Detoskin Płyn Micelarny 3w1 650ml
Bodyland.pl
Eveline FACEMED+ PROFESSIONAL MICELLAR LIQUID 3IN1 650ML PŁYN MICELARNY 650ml

• Wczoraj o 22:03
    Płyn do demakijażu
    Testowałam Eveline Cosmetics Facemed+, Detoskin – profesjonalny płyn micelarny 3 w 1 do demakijażu twarzy, oczu i ust i muszę przyznać, że bardzo mnie pozytywnie zaskoczył. Płyn skutecznie usuwa makijaż, nawet wodoodporny, bez konieczności mocnego pocierania. Po użyciu skóra jest czysta, odświeżona i nie ściągnięta – co dla mnie jest bardzo ważne, bo mam cerę wrażliwą, nie podrażnia oczu co jest dużym plusem.
    Zalety:
    • Skutecznie usuwa makijaż, także wodoodporny
    • Delikatny dla skóry i oczu, nie powoduje podrażnień
    • Nie pozostawia tłustej czy lepkiej warstwy
    • Odświeża i nawilża skórę po użyciu
    • Można stosować do twarzy, oczu i ust
  • 3 maja 2025 o 15:06
    Doskonały
    - szybko i łatwo zmywa wodoodporny makijaż - nawilża - skóra jest ukojona - obietnice producenta spełnione - butelka jest duża, ekonomiczna - cena jest korzystna - nie mam potrzeby sprawdzania innych płynów micelarnych - dobry dla wrażliwej skóry - w większości użyć, zmywam go tonikiem, więc nie jestem pewna jak to jest z całkowitym pozostawieniem go na skórze
  • 28 kwietnia 2025 o 23:19
    płyn miceralny eveline
    Płyn micelarny Eveline 3 w 1 to świetny produkt, który naprawdę robi różnicę w codziennej pielęgnacji. Jego główną zaletą jest to, że łączy w sobie działanie demakijażu, nawilżenia i odświeżenia, co sprawia, że jest bardzo praktyczny. Skutecznie usuwa makijaż, nawet ten trudny do zmycia, a przy tym nie podrażnia skóry ani oczu. Formuła jest lekka i nie pozostawia tłustego filmu, co jest dla mnie istotne. Po użyciu czuję, że moja skóra jest czysta i świeża. Dodatkowo, zawiera składniki nawilżające, co sprawia, że nie muszę się martwić o przesuszenie. Opakowanie jest wygodne, a pompka ułatwia aplikację. Jedynym minusem może być to, że czasami trzeba użyć go więcej niż raz, by dokładnie usunąć makijaż. Ogólnie jednak, to bardzo udany produkt, który polecam!
  • 14 kwietnia 2025 o 8:20
    Serdecznie polecam
    Rewelacja produkt, bardzo wydajny i rewelacyjna jakość super usuwa makijaż, a przede wszystkim nie podrażnia skóry. Jeśli masz problem z nie do końca usuniętym makijażem to ten produkt jest dla ciebie. Polecam bardzo gorąco
    Zalety:
    • Nie podrażnia skóry, i super usuwa makijaż
  • 10 kwietnia 2025 o 21:14
    Nie szczypie i domyje wszystko
    Mój ulubiony płyn micelarny, zawsze robię zapas jak jest na promocji. Używam od praktycznie początków z makijażem i zawsze domył mi każdy kosmetyk. Nie szczypie no i ta pojemność i cena… mega polecajka
    • nie szczypie
    • domywa wszystko