WIZAŻ logo

Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktutydzień
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Niestety produkt nie spełnia moich oczekiwań masełko jak sama nazwa sugeruje ma mega nawilżać dłonie wręcz natłuszczać moje dłonie powróciły masełka są suche sofy odżywione zarówno wrażenia chociaż są tłuste i ten i ta tłustość utrzymuje się zbyt długo wielkim minusem dla mnie jest zapach bardzo długo się utrzymuje i jest bardzo irytujący jak dla mnie duszący niby zapach malinowy a dla mnie nie jeszcze raz nie niestety przez zapach już więcej tego nie kupię
    Zalety:
    Wady:
    • Zapach, opakowanie ,nie nawilza
  • 5 / 5
    29 stycznia 2026 o 16:01
    Ratunek dla dłoni
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam kolejne , trzecie już opakowanie masełka, ponieważ jest ono prawdziwym ratunkiem dla moich dłoni. Odczuwam intensywne nawilżenie, wygładzenie i regenerację tuż po aplikacji. Uwielbiam to uczucie, szczególnie teraz w sezonie grzewczym, kiedy skóra na rękach jest sucha i pęka. Masełko ma ciekawy skład: oprócz oleju z pestek malin, zawiera ono masło karite oraz natłuszczający wosk candelilla . Każde otwieranie opakowania z masełkiem to jak wejście do ogrodu z malinami. Uwielbiam zapach malin cieszę się z tego, że mogę mieć go przez cały rok dzięki temu, że masełko Bielenda jest kosmetykiem dostępnym w każdej drogerii.
    Zalety:
    • łatwo dostępny w każdej drogerii
    • nawilża
    • odżywia
    • regeneruje
    • aromat malin
  • 5 / 5
    28 grudnia 2025 o 12:03
    Świetnie nawilża, wygładza i odżywia
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Sama pewnie nie skusiłabym się na zakup tego produktu - nie przepadam za taką formą opakowania. Masełko mogłam jednak dodać za 1 grosz do zamówienia na stronie producenta - stwierdziłam więc, że mogę spróbować. Produkt zapakowany w kartonik, z informacjami o składzie, działaniu i stosowaniu, wewnątrz plastikowe pudełeczko o wadze 50 g. PAO produktu wynosi 6 miesięcy. Szata graficzna soczysta, masełko w malinowym kolorze i o mocno malinowym zapachu. Produkt ma rzeczywiście konsystencję bogatego masła, jest dość zbity. Lubię go używać na noc i nakładać grubszą warstwę - wówczas mam wrażenie, że jest łatwiejsze w obsłudze. Zdarza mi się stosować je także w ciągu dnia, ale zazwyczaj wtedy nabieram niewielką ilość i dokładam. Mimo swej dość zwartej konsystencji i mega gęstej formuły zaskakująco dobrze rozprowadza się go na skórze - nie marze się, nie lepi, dość szybko się wchłania (nawet przy grubszej warstwie). Pozostawia na skórze wyczuwalny ochronny film - taki jak lubię - dający mega przyjemną, gładką, nie lepiącą się powłokę. Masełko świetnie nawilża, wygładza i odżywia, zauważalnie poprawia kondycję skóry dłoni, co zimą jest zauważalne. Masło shea wysoko w składzie. Do tego przyjemny malinowy zapach, który długo utrzymuje się na skórze i w pomieszczeniu.
  • 18 grudnia 2025 o 12:17
    Treściwe, gęste masełko o pięknym, słodkim zapachu.
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    W okresie zimniejszych miesięcy w roku nie dziwi mnie już to, że zużywam sporo kosmetyków do pielęgnacji dłoni. Nie lubię nosić rękawiczek, co oczywiście ma wpływ na to, że moje ręce szybciej stają się suche i popękane, gdyż zimniejsza temperatura nie pozostaje dla nich łaskawa. Z tego tytułu testuję dość sporo kremów czy balsamów do rąk. Tym razem postawiłam na coś bardziej treściwego, czyli na masełko malinowe od marki Bielenda, które jakiś czas temu otrzymałam w prezencie. Kosmetyk zamknięty został w opakowaniu w formie małego słoiczka wykonanego z plastiku o pojemności wynoszącej pięćdziesiąt gram. Opakowanie ma bardzo ładne wieczko z bogatą grafiką malin oraz wszelkimi, najważniejszymi informacjami dotyczącymi kosmetyku, takimi jak jego nazwa, logo producenta, skład, zalecany sposób użytku czy krótki opis. Cena regularna produktu wynosi około dziesięciu złotych. Masełko posiada konsystencję bardzo zbitego, gęstego balsamu. Ma jasnoróżową barwę i przepięknie pachnie słodkimi malinami. Mimo swojej gęstej formuły dość szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Posiada naprawdę bardzo dobre działanie pielęgnacyjne. Świetnie nawilża, odżywia oraz zmiękcza skórę. Niweluje przesuszenia na dłoniach. Wygładza oraz regeneruje. Kosmetyk od marki Bielenda okazał się dla mnie zbawieniem w tych zimowych miesiącach. Świetnie pielęgnuje naszą skórę i jest naprawdę bardzo wydajny. Zdecydowanie mogę polecić tę masełko.
    • Konsystencja
    Tragedia
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Sztuczny zapach malinowej mamby, zero nawilżenia, zero czegokolwiek, dosyć niewygodna forma aplikacji. Stosunek ceny do jakości również słaby, w tej cenie istnieją kremy do rąk, które nawilżają i nie mają irytującego zapachu. Dałam mu dwie szanse i żałuję
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • brak nawilżenia
    • krótkotrwały efekt