Cienie do powiek

Huda Beauty Amethyst Obsessions Eye Palette Paleta 9 cieni do powiek

• 19 maja 2020 o 15:11
    Świetna!
    Paletka jest naprawdę warta swojej ceny. Cienie mają dobrą pigmentację i dobrze pracują na powiece. Jako wizażystka mogę wam ją naprawdę polecić :) Poradzi sobie z nią nawet ktoś kto zaczyna przygodę z makijażem
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Kolory
    Alila79
    14 kwietnia 2020 o 0:51
    Całkiem dobra
    Jest to moja pierwsza paletka cieni od Huda Beauty. Zakupiłam ją w sephorze i używam jej okazyjnie. Opakowanie jest bardzo eleganckie ,porządnie wykonane w pięknym fioletowym kolorze. Co do cieni to są bardzo mocno napigmentowane . Ogólnie jestem fanką fioletu i foliowych cieni i naprawdę przez jakiś czas bardzo cieszyłam się z tej paletki. Cienie są trwałe ,ładnie się blendują ,a foliowe to już w ogóle jakaś magia :) Można utworzyć z nich wiele ciekawych kombinacji. Malutki minus za osypywanie się cieni w pudełeczku .
    Zalety:
    • pigmentacja
    • design
    • przepiękne kolory
    • przyjemna aplikacja
    Wady:
    • cena ,jednak troszkę za wysoką 70-80 zł było by ok
    • osypują się i brudzą
  • 3 kwietnia 2020 o 17:30
    Uwielbiam!
    Uwielbiam palety Obsessions Hudy, jednak ta jest moją ulubioną. Lubię fiolety na swoich powiekach i świetnie czuje się we fioletowych makijażach. Małym minusem palety jest brak matowego beżu, jednak rozumiem zamysł palet i wiem, dlaczego go tu nie ma. Paletka jest mała, kompaktowa i ma lusterko, co bardzo przydaje się na wyjazdach. Kolorystyka jest świetna i wygląda ciekawie z każdym kolorem tęczówki. Błyski są genialne nawet nałożone na sucho, najlepiej wklepane palcem. Maty są genialnej jakości - świetna pigmentacja, dobrze się rozcierają, nie osypują się i nie robią plam. Makijaż ta paletą to przyjemność :) Minus - cena, nie jest niska.
    Zalety:
    • świetne maty
    • piękne błyski
    • łatwość pracy
    • świetna pigmentacja
    • lusterko
    • mała, kompaktowa paletka
    • brak matowego beżu
    Priene
    22 grudnia 2019 o 22:42
    Uwielbiam ją
    Dzięki tej paletce odeszłam od tańszych produktów (na malutki minus dla portfela), stawiając jakość ponad ceną (na ogromny plus dla efektu). Uwielbiam ją całym sercem! Kolory są kapitalne, świetnie podkreślają niebieską tęczówkę. Zarówno maty jak i folie są mocno napigmentowane, łatwo się rozprowadzają i już niewielka ilość wystarczy do stworzenia wyrazistego makijażu. Polecałam te markę koleżankom, które również się w niej zakochały, i z czystym sumieniem polecam ją teraz. Po wielu godzinach cienie wyglądają tak samo dobrze, a folie dają super efekt bez bazy na powieki
    Zalety:
    • gama kolorystyczna (zwłaszcza odcień z niebieskimi drobinkami, no kapitalny)
    • pigment zarówno cieni foliowych jak i matów
    • trwałość i jakość cieni
    • łatwość użycia, nie robi plam
    Wady:
    • bez wprawy i bazy foliowe cienie mogą znaleźć się nie tylko na powiece, ale także pod okiem