Emulsje, esencje i boostery

Isana Q10 Pflegekapseln Kapsułki pielęgnacyjne przeciwzmarszczkowe

• 15 lutego 2025 o 17:52
    SOS dla skóry suchej i wrażliwej szczególnie zimą.
    Kapsułki pielęgnacyjne z Q10 od Isana to moje zimowe wspomaganie skóry suchej i wrażliwej, prawie czterdziestoletniej ;) Małe poręczne opakowanie przypomina lek, kartonik z wszystkimi niezbędnymi informacjami dotyczącymi produktu, a w środku blister z siedmioma miękkimi kapsułkami każda o pojemności 0,38 ml idealna na jedną aplikację z uwzględnieniem twarzy, szyi i dekoltu. Kapsułki bez problemu wyjmiemy z opakowania oraz otworzymy zawartość dzięki uszczypnięciu główki kapsułki wylewając oleistą zawartość o przyjemnym, nienachalnym kwiatowym zapachu. Olejek z dodatkiem koenzymu Q10 w mgnieniu oka wchłania się, nie pozostawiając po sobie śladu tłustości, lepkości czego nie lubię. Cera wygląda zdrowo, promiennie i zdrowo. Stosując co drugi - trzeci dzień zimą, zarówno rano jak i wieczorem zyskuje gładkość i miękkość zarówno solo jak i z dodatkiem ulubionego kremu, szybko również rano nakładając bez problemu makijaż. Widać poprawę stanu cery borykającej się ze zmianami temperatury, wiatrem, mrozem. Łatwość w stosowaniu i szybkie efekty skłaniają mnie do zakupu w okresie zimowym od kilku lat, dodatkowo śmiesznie niska cena. Polecam wypróbować :)
    Zalety:
    • Działanie
    • Poręczne opakowanie na szybką kurację
  • 9 lutego 2025 o 11:50
    Pielęgnacja, tym razem w wyjątkowej cenie, bardzo korzystnej
    ISANA Q10 przeciwzmarszczkowe kapsułki pielęgnacyjne z kompleksem anti-age kupiłam w Rossmanie - tym razem w świetnej promocji, a że produkt już nam, to kupiłam go w większej ilości. Posiadam cerę mieszaną i dojrzałą. Producent zapewnia, że nadają się dla osób również z cerą wymagającą. Nie polecam dla osób o tłustej skórze, bo mogą zapychać pory. W opakowaniu jest 7 miękkich, bursztynowych kapsułek, z których bardzo łatwo wycisnąć płyn. Preparat jest oleisty. Moja cera wchłania go bez problemu. Ale… Stosuję go dwa razy w tygodniu podczas pielęgnacji wieczornej (ostatnio dołożyłam do tego masaż rollerem). Po 7 tygodniach użytkowania zauważyłam, że skóra stała się bardziej odżywiona i napięta. Zaryzykowałabym, że delikatnie zmniejszyły się moje zmarszczki wokół oczu. Kapsułki nie uczulają i nie podrażniają. Zapach jest delikatny/subtelny, prawie niezauważalny. Cena jest przystępna, więc polecam do przetestowania i sprawdzenia na swojej twarzy. Ja swój zapas już mam:-)
    Zalety:
    • napina skórę
    • nie uczula
    • delikatnie zmniejsza zmarszczki
    Netili
    3 kwietnia 2023 o 12:34
    Świetne
    Kapsułki przeciwzmarszczkowe marki Isana kupiłam w Rossmanie, może zacznę od tego że mam skórę suchą z lekkimi już zmarszczkami mimicznymi, kapsułek używałam na dzień pod krem po to żeby nawilżyć moją odwodnioną cerę, co do działania jestem mega zadowolona moja skóra była po nich wygładzona i nawilżona, a po suchych skórkach na czole nie było śladu, zauważyłam także że była bardziej rozświetlona i pełna blasku, jedna kapsułka wystarczyła mi na dwa użycia więc są bardzo wydajne i przystępne cenowo, z chęcią nie raz jeszcze będę do nich wracać, z mojej strony jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Wygładza
    • Dodaje blasku
    • Rozświetla
  • 11 lutego 2023 o 14:22
    Kapsułki pielęgnacyjne to produkt, który nigdy wcześniej u mnie nie gościł i nie miałam jeszcze okazji stosować tego typu kosmetyku. Zazwyczaj decyduję się na bardziej wydajne opcje, typu serum czy nawet maseczki. Recenzowany produkt zakupiłam głównie ze względu na to, że był on bardzo polecany przez moją mamę, która ostatecznie mi go sprezentowała. Szczerze mówiąc to byłam bardzo ciekawa jak mi się on sprawdzi. Moja cera jest z natury niestety sucha, wrażliwa oraz mocno reaktywna, dlatego też konkretna, dobrze przemyślana pielęgnacja to dla mnie podstawa. Kapsułki zostały zamknięte w opakowaniu w formie rozkładanego kartonika. Dominujące odcienie to w tym wypadku biel w połączeniu z szarością i niewielką ilością żółci. Na opakowaniu umieszczone zostały wszelkie najważniejsze informacje o ampułkach, między innymi logo jego producenta, nazwa, zalecany sposób użytku czy skład. Sama forma podania kapsułek bardzo mnie zaskoczyła, ponieważ umieszczone są one na takiej samej tatce jak np. zwyczajne tabletki. Żeby się do nich dostać, musimy je po prostu wycisnąć. Każda z porcji serum została umieszczona w osobnej ampułce o kształcie rybki. Po jej otwarciu, która swoją drogą wcale nie jest takie proste i najlepiej do pomocy użyć nożyczek, naszym oczom ukazuje się dość gęsty, olejkowy produkt o przeźroczystej formule i delikatnym, typowo kosmetycznym zapachu. W produkcie tym umieszczono sporo ciekawych składników, między innymi kwas hialuronowy, koenzym Q10, kolagen czy witaminę E. Cena regularna za siedem ampułek wynosi niecałe dziesięć złotych. Kosmetyk stosowałam przed tydzień, za każdym razem podczas wieczornej rutyny pielęgnacyjnej głównie dlatego, że posiada on gęstą, olejkową formułę, która mogłaby nie zdać egzaminu np. pod makijażem. Serum bardzo przyjemnie rozkłada się na skórze, dość szybko wchłania, jednak czuć, że pozostawia twarz nieco tłustą. Dobrze jest domknąć tę pielęgnację cienką warstwą kremu. Mimo to działanie pielęgnacyjne, moim zdaniem, jest naprawdę bardzo dobrze i godne polecenia. Kosmetyk przyjemnie nawilża, odżywia i zmiękcza naszą buzię, dodatkowo delikatnie rozświetla. Działa na nią wygładzającą i faktycznie może, po bardziej regularnym stosowaniu, wpłynąć na niepowstawanie zmarszczek. Nie przetłuszcza skóry, chodź raczej poleciłabym go w przypadku skóry suchej czy normalnej. Kosmetyk ten posiada szerokie spektrum działania i zdecydowanie zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Świetnie nawilża, wygładza oraz odżywia. Bardzo podoba mi się także forma jego podania. Zdecydowanie polecam, cieszę się, że miałam okazję go przetestować.
    • Skład
    • Konsystencja
    • Nawilża
    • Odżywia
    • Regeneruje
    • Wzmacnia
    • Wygładza
  • 8 lutego 2023 o 22:37
    Dobry produkt do wykonania masażu twarzy
    Kapsułki Isana Anti-Age Protect Complex idealnie sprawdziają się przy wieczornej pielegnacji. Na tym produkci można wykonac masaż twarzy. Produkt w przystępnej cenie. Jest dla mnie ukojeniem po serii kwasów, które wysuszyły moją cerę mimo regularnego stosowania zalecanych kremów. Po nałożeniu kapsułki nakładam oczywiście obowiązkowo krem (należy odczekać, aby kapsułka się wchłonęła).Po takiej pielęgnacji skóra czuje się zrelaskowana i zaopiekowana.
    Zalety:
    • skóra jest zrelaksowana
    • idealna do masażu twarzy
    • skóra jest wygładzona i promienna
    • zaobserwowałam, że zmarszczki stały się mniej widoczne
    • bez zapachu
    • jedna kapsułka wystarczy na całą twarz