Emulsje, esencje i boostery

Bandi C-active Care, Koktajl olejowy z aktywną witaminą C

bandi C-Active Care koktajl olejowy z aktywną witaminą C 30ml

• 16 czerwca 2023 o 7:46
    Moja skóra jest bardziej promienna
    Jednym z największych atutów tego koktajlu jest jego doskonałe składniki. Zawiera aktywną witaminę C, która jest niezwykle korzystna dla skóry. Po zastosowaniu produktu przez kilka tygodni, zauważyłam wyraźną poprawę w jasności i równowadze mojej skóry. Moje przebarwienia i nierówności skóry zdecydowanie się zmniejszyły, a moja cera wygląda zdrowsza i promiennie. Jestem pod wrażeniem efektywności tego składnika. Konsystencja koktajlu jest lekka i łatwo się wchłania, nie pozostawiając tłustej lub lepkiej warstwy na skórze. Jestem pod wrażeniem, jak szybko się wchłania, pozostawiając moją skórę gładką i miękką. Produkt jest również niezwykle wydajny - potrzebuję tylko niewielkiej ilości, aby pokryć całą twarz i szyję, więc buteleczka starcza na dłużej. Dodatkowo, buteleczka z pipetą ułatwia aplikację produktu. Dzięki temu mam pełną kontrolę nad ilością używanego olejku i mogę precyzyjnie nałożyć go na wybrane obszary skóry.
    • Skuteczność
  • 28 października 2021 o 7:53
    Dla mnie idealny
    Olejek jest super. Świetnie odżywia skórę, jest ona gładka, ujednolica ja, uwielbiam ten aplikator ze szklana pipeta. Olejek dość szybko się wchłania. Osobiście używam go na noc. Jestem bardzo zadowolona z efektów
    Zalety:
    • Działanie
    nouveau
    23 stycznia 2021 o 23:02
    Jestem na tak!
    Olejku używam już od jakiegos czasu i to co zauważyłam na pewno to zbawienny wpływ na moje przebarwienia. Nałożony w niewielkiej ilości szybko się wchłania, ma lekki zapach przywodzący na myśl lato i kremy do opalania. Jest też bardzo wydajny więc spokojnie wystarczy go na kilka miesięcy
    Zalety:
    • olejek jest "suchy" i szybko się wchłania
    • pomaga zwalczać przebarwienia i przywraca skórze zdrowy glown
    Wady:
    • Jak dla mnie - brak
  • 23 stycznia 2021 o 9:05
    Serum z witamina c
    Jestem mega zadowolona z tego produktu i całej ten serii, bardzo odżywia skore i daje jej naturalny GLOW, na pewno skóra jest odnowiona i dostaje dużo witaminy c od zewnatrz
    Zalety:
    • Wydajny, daje to czego potrzebuje moja cera
    Wady:
    • Lekko lepki
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 30 stycznia 2020 o 21:24
    Godny polecenia
    Bardzo ładnie pachnie, ma dobrą formę wit C w składzie, szybko się wchłania, olejek jest "suchy". Lubię stosować pod krem, jako takie serum, to co zauważyłam to bardzo dobrą wydajność, wystarczy parę kropel aby pokryć całą twarz, nie zapycha, ładnie wyrównuje mi koloryt, szczególnie po wypryskach miesiączkowych, mam wrażenie, że dzięki niemu ładniej się goją i nie zostają mi przebarwienia. Na pewno kupię ponownie!