Emulsje, esencje i boostery

Eveline Cosmetics Perfect Skin. Acne, Kuracja na noc korygująca niedoskonałości `10% Complex AHA + BHA + PHA`

Eveline Perfect Skin Acne Kuracja na Noc 2 Stopień Złuszczania 30ml
notino.pl
Eveline Cosmetics Perfect Skin.acne Kuracja na noc korygująca niedoskonałości ? 2 stopień złuszczania 30.0 ml
Eveline Perfect Skin Acne Kuracja na noc z 10% kwasami 30 ml

u89
    3 października 2024 o 13:34
    Najlepszy w swojej półce cenowej
    Peelingi kwasowe mogą kosztować krocie, a ten za ułamek tej ceny robi to, co powinien. Jest dość delikatny, dobry na początek przygody z kwasami albo jako zabieg pomiędzy czymś mocniejszym. Nie zmienia to jednak faktu, że działa, złuszcza, odświeża - jest naprawdę spoko. Na pochwałę zasługuje też sam opis producenta, bo zwraca on uwagę na to, że po takim zabiegu trzeba nakładać SPF - niby drobiazg, ale jeśli ktoś nie jest zaznajomiony z dermokosmetykami, to może być to dla niego bardzo ważna wskazówka.
    Inne
    wikaat
    28 lipca 2024 o 14:29
    polecam
    bardzo dobre serum przy cerze z problemami takimi jak trądzik czy nadmierne przetłuszczanie. zauważyłam bardzo fajne oczyszczenie i zwężenie się porów co mnie bardzo cieszy bo miałam ogromny z tym problem. trądzik też jest o wiele bardziej wyciszony i a dodatkowo ograniczyła mi się ilość czarnych wągrów na nosie i brodzie. uważam, że zrobił on u mnie dużo dobrego. w tym też bardzo ładnie rozjaśnił mi przebarwienia. zapach jest przyjemny, skład ma bardzo ciekawy i złożony, skuteczność super i cena bardzo zachęcająca. eveline wychodzi z coraz to ciekawszymi propozycjami.
  • 10 lipca 2024 o 19:39
    Fajny produkt
    Po kilku dniach regularnego stosowania moja skóra stała się gładka, a niedoskonałości i zaskórniki zaczęły zmniejszać swoją widoczność. Dodatkowo, moje pory są mniej widoczne, a skóra wydaje się być bardziej promienna i zdrowa. Ma lekką konsystencję i szybko się wchłania, co sprawia, że jest idealna do stosowania przed snem, jest łatwa w użyciu. Nie wywołała u mnie żadnych podrażnień.
  • 6 kwietnia 2024 o 20:33
    Arsenał kwasów, niacynamidu i ekstraktu z lukrecji
    Serum Eveline z kompleksem kwasów AHA, BHA i PHA to kolejny krok w pielęgnacji skóry, zwłaszcza dla osób z trądzikiem i problemami z niedoskonałościami. Poniżej przedstawiam moje doświadczenia z jego użytkowania: Opakowanie: Serum znajduje się w przezroczystej buteleczce o pojemności 30 ml, wyposażonej w wygodną pipetkę. Etykieta utrzymana jest w jasnoniebieskim kolorze z żółtymi napisami charakterystycznymi dla serii "Perfect Skin. Acne". Osobiście wolę składniki aktywne w ciemnych buteleczkach. Konsystencja: Konsystencja serum jest żelowa, co sprawia, że łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Nie pozostawia uczucia lepkości. Zapach: Dla mnie serum jest praktycznie bezzapachowe, co może być atutem dla osób wrażliwych na intensywne zapachy. Wydajność: Serum ma dużą wydajność Skład: W składzie mamy m.in. ✓ kwasy AHA (migdałowy, mlekowy i szikimowy) z tego bardzo lubię szikimowy ✓ kwas BHA czyli salicylowy - pogromca zaskórników ✓kwas PHA (laktobionowy) i glukonolakton - delikatnie złuszczają, ale też ładnie nawilżają ✓ niacynamid - mój pewnik seboregulujący, ale też znany w walce z przebarwieniami ✓ ekstrakt z lukrecji - właściwości antybakteryjne i łagodząco-kojące Efekty: Po regularnym stosowaniu serum moja skóra stała się miękka w dotyku i bardziej wygładzona. Największym plusem jest skuteczne złuszczanie naskórka bez jego uszkodzenia, co pozwala uniknąć podrażnień. Serum zauważalnie zmniejszyło liczbę zaskórników oraz widoczność porów. Jednakże, jeśli chodzi o redukcję przebarwień i wyrównanie kolorytu skóry, efekty są średnie (jednak nie oznacza to, że niewidoczne). Podsumowując, serum Eveline z kompleksem kwasów AHA, BHA i PHA to skuteczny produkt w pielęgnacji skóry problematycznej, zwłaszcza jeśli chodzi o zmniejszenie zaskórników i wygładzenie skóry. Warto pamiętać o odpowiednim nawilżeniu po jego użyciu, aby uniknąć podrażnień.
    Zalety:
    • Skuteczne złuszczanie naskórka
    • Redukcja zaskórników i widoczności porów
    • bezzapachowe
    • wygładzona, miękka skóra
    • promocje
    • skład
    Wady:
    • Średnie efekty w redukcji przebarwień
    • serum mogłoby być w ciemnej buteleczce
  • 26 listopada 2023 o 11:02
    Super
    Kupiłam produkt, bo polecała go pewna dermatolog na IG. Zależało mi, by usunąć zaskórniki (zwłaszcza na nosie). Wcześniej używałam kwasu migdałowego (też na noc) z Ziaja, więc nie spodziewałam się jakiś spektakularnych efektów po produkcie z Eveline Cosmetics. Muszę przyznać, że przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Kuracja na noc to dla mnie hit. Od wielu lat zmagam się z zaskórnikami i nic nie dawało pożądanego efektu. Po tym produkcie efekt był po kilku dniach. Przede wszystkim nie wywołuje podrażnień i nie wysusza skóry. Jest to produkt łatwo dostępny, tani (cena nie jest wygórowana jeśli chodzi o tak bogaty skład), bardzo wydajny i super się go aplikuje (buteleczka z pipetą). Szybko się wchłania i delikatnie pachnie.