WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy na noc

Kosmetyki DLA Kuracja nawilżająca, Krem na noc

• 4 lipca 2023 o 12:30
    Moge polecić
    Przyjemny, naturalny, ziołowy zapach. Dobry skład. Nie zawiera zbędnej chemi. Łatwo się rozprowadza. Dobrze się wchłania. Zdecydowanie polepszył wygląd skóry. Stała się gładka i nawilżona. Nie podrażnia i nie zapycha, polecam.
  • 7 maja 2019 o 11:18
    Nocne ukojenie i nawilżenie
    Kuracja nawilżająca- krem na noc z naparu jarzębiny. Po miesiącu stosowaniu kuracji nawilżającej na noc zauważyłam znaczną poprawę nawilżenia swojej skóry. Krem przeciwdziała procesom starzenia przede wszystkim poprzez pobudzanie naturalnych mechanizmów w skórze, które z wiekiem się rozleniwiają.Krem na bazie świeżego naparu z jarzębiny. Działanie kremu wynika z zastosowania wspomagających swoje działanie poniższych składników:Mleczko pszczele - zawiera ponad 30 aminokwasów, cukry i witaminy (B1, B2, B6, B12, E, PP, kwas pantotenowy, kwas foliowy, biotynę), dzięki czemu jest doskonałym środkiem odmładzającym i odżywczym tzw. „eliksir młodości”. Świeży napar z jarzębiny – jest cennym źródłem bioflawonoidów, witaminy C i P, uszczelnia i wzmacnia naczynia krwionośne, ma działanie odżywcze, podnosi elastyczność i sprężystość skóry. Olej z czarnuszki– naturalne źródło kwasu linolowego (ok. 58%) należącego do rodziny kwasów omega-6, kwasu oleinowego (ok. 24%) należącego do rodziny kwasów omega-9, oraz 15 aminokwasów i innych aktywnych substancji takich jak witaminy i minerały. Dzięki czemu utrzymuje skórę w dobrej formie oraz zapobiega jej przedwczesnemu starzeniu. D-pantenol - łagodzi podrażnienia Optymalny kompleks witamin A+ E + C+ Fpobudza naturalne procesy zachodzące w skórze, poprawiając elastyczność skóry, skutecznie przeciwdziała procesom starzenia.Nie zawiera sztucznych barwników, kolor kremu pochodzi od naturalnego naparu z jarzębiny.Podręczne opakowanie z pompka jest bardzo wygodne. Zestaw z kremem na dzień tworzy zgrany duet kuracji nawilżającej. Polecam
    Zalety:
    • dostarcza skórze niezbędnych składników odżywczych
    • pobudza odnowę komórkową
    • spowalnia proces starzenia się skóry
    • pozostawia skórę gładką, delikatną oraz doskonale nawilżoną
    • naturalny skład
    • nie zatyka porów
    Wady:
    • Ziołowy specyficzny zapach
  • 24 kwietnia 2019 o 6:44
    świetny!
    Najwspanialsze co możemy dać naszej skórze to naturalne kosmetyki. Zwłaszcza na noc, kiedy nasza cera się najlepiej regeneruje. A po za tym to mój pierwszy krem na noc i chciałam zobaczyć jak zareaguje na niego moja cera. Pierwsze na co zwróciłam uwagę to był taki lekki, delikatny zapach. Ogromny plus za skład, w którym znajdziemy wiele znanych nam produktów. Link do składu oraz zastosowania. Producent obiecuje że nasza twarz pozostanie nawilżona, jednak nie zauważyłam aby robił to w 100%. Natomiast, poprawił jędrność i elastyczność skóry oraz odżywił - to co obiecywał producent. Jeszcze obiecuje, że działa przeciwzmarszczkowo, niestety nie mogłam tego u siebie sprawdzić bo nie mam zmarszczek. Super opcja z pompką, dzięki temu nie musimy dotykać produktu bezpośrednio i mamy pewność że zużyliśmy wszystko. To był jeden z lepszych kosmetyków do cery, które mogłam używać. Bardzo poprawił moją cerę i świetnie sprawdził się na noc. Nie zapchał mojej skóry i ani nie podrażnił. Nad ranem nie było żadnego efektu maski czy czegoś, więc normalnie mogłam zmyć i bez problemu potem nałożyć wersję na dzień.