Dane techniczne:
- gdzie można go kupić? @lawendowaszafa24 - za ile? Cena regularna to 11 zł, ale ja go nigdy nie kupiłam drożej niż ok. 8 zł za 250 ml
- co zawiera?
Wywar z borówki brusznicy
Olej jodłowy
Mięta pieprzowa
Wywar z 12 leczniczych ziół syberyjskich i cedrowy propolis
Odświeża oddech;
Posiada przyjemny smak jagodowy.
Śmiało mogę powiedzieć, że smak płynu to dla mnie mistrzostwo, bo to zazwyczaj odpycha mnie od płynów. Ten nie szczypie za bardzo, nie drętwieje po nim buzia, jest łagodny, smaczny, a jednocześnie daje uczucie świeżości na długo. Nie zauważyłam, żeby kamień zbierał się szybciej niż po innych płynach, więc to też działa.
Dla chętnych skład: Aqua with infusions of Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Propolis, Chamomilla Recutita Flower Water*, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Achillea Asiatica Flower/Leaf/Stem Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Dasiphora Fruticosa Extract, Acorus Calamus Root Extract, Thymus Vulgaris Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Urtica Dioica Extract, Saponaria Officinalis Root Extract, Filipendula Ulmaria Extract; Xylitol, PVP, Glycerin, Sucrose Laurate, Sucrose Dilaurate, Sucrose Trilaurate, Sorbitol, Aroma, Calcium Lactate, Calcium Gluconate, Menthol, Menthyl Lactate, Mentha Piperita Oil, Papain Powder, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Beta Vulgaris Root Powder, Caramel