Emulsje, esencje i boostery

Isana Hydro Booster Pflegekapseln Nawilżające kapsułki pielęgnacyjne

• 26 listopada 2022 o 16:20
    Ciekawe
    Bardzo ciekawy produkt, który świetnie sprawdzi się jako dodatek do pielęgnacji raz na jakiś czas. Kosmetyk sprawdzi się raz na jakiś czas, bo jako codzienny rytuał może bardziej zaszkodzić. Kapsułki świetnie działają na buzię, odżywiają i nawilżają. Tu duże zaskoczenie - pozytywne, bo kapsułki są w niskiej cenie. Jednak codzienne używanie potrafi bardzo "zatkać" skórę i spowodować wysyp niechcianych przyjaciół. Chyba producent tworząc produkt robił to w rytm powiedzonka "co za dużo, to nie zdrowo" Kapsułki wyglądają jak witamina D3, śmiałam się sama w głos, że gdyby nie kolor to można się pomylić w połykaniu hehe Kapsułę najlepiej zużyć za pierwszym razem, ja zrobiłam błąd i zostawiłam kiedyś, w opakowaniu.. Zalało i zakleilo wszystko. Wydaje mi się, że za taką cenę każdy powinien spróbować i sobie potestowac... Działanie u każdego i na każdej cerze będzie inny- może hit albo kit
  • 26 listopada 2022 o 13:37
    Lubię je za działanie, ale nie za konsystencję
    Kapsułki faktycznie bardzo dobrze nawilżają i odżywiają skórę. Buzia po ich regularnym używaniu jest gładka i miła w dotyku. Teraz kiedy jest okres zimowy i grzewczy, skóra jest jeszcze bardziej wysuszona i wymagająca dodatkowej pielęgnacji. Kapsułki w łatwy sposób sie używa i zajmują mało miejsca w łazience. Kosztuję niewiele. Jedynym co mnie niesamowicie wkurza jest olejkowa konsystencja produktu. Wszystko mam upaćkane, mam wrażenie, że skóra jest tłusta, zawartość kapsułek długo się wchłania. Gdyby nie ta tłusta konsystencja, na pewno ich używanie byłoby przyjemniejsze.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • tłusta olejowa formuła
    Ganette
    26 listopada 2022 o 13:24
    Niestety nie ...
    Kupiłam kapsułki z myślą że zaczyna się sezon grzewczy a wtedy moja skóra najbardziej cierpi z powodu przesuszenia, przyda jej się dodatkowe nawilżenie. Produkty isany lubię, wiec kupiłam. Niestety kapsułki są nie dla mnie, po 3 kapsułkach (nakladalam co 3 dzien) zauważyłam że skóra może i jest nawilżona, ale zaczynają pojawiać się stanu zapalne i grudki na skórze. Następnych już nie nakladalam, ale niestety za późno zauważyłam i zapchaly mnie na tyle że tydzień męczyłam się z wypryskami zanim odpowiednio je podsuszylam. Może dla bardzo suchej skóry, ale na pewno nie dla tłustych i mieszanych. Wysyp gwarantowany tym bardziej, że po zapoznaniu się ze składem kapsułek zauważyłam że nie jest zbyt dobry. Niestety nie spojrzałam na skład przy zakupie no i dostałam nauczkę:) teraz zawsze czytam co kupuje.
  • 3 października 2021 o 14:47
    Dobre
    Kapsułki te świetnie nawilżają w kryzysowej sytuacji gdy moja skóra prosi o nawilzenie chetnie po nie sięgam. Nie uzywam ich codziennoe bo myślę że na dluzsza mete mpgly by obciążyć jednak skórę prowadzac do zapchanych por. Jest to produkt po ktory siegam chetnie przed jakąś wieksza okazją chcąc aby skora byla maprawde nawilżona.
    Zalety:
    • Łatwy w użyciu
    • szybko sie wchłania
  • 7 października 2020 o 11:43
    Nie jest źle
    Kupiłam je ze względu na przesuszoną cerę. Kapsułki nawilżają, ale to nie jest produkt na dłuższą metę. Produkt jest łatwy w użyciu, nada się do cery mieszanej. Niestety podczas dłuższego stosowania zapycha skórę.
    Zalety:
    • łatwe w użyciu
    Wady:
    • skład