Emulsje, esencje i boostery

L'Oreal Paris Hydra Genius, Woda aloesowa do skóry normalnej i suchej

notino.pl
Loreal Paris Paris Hydra Genius nawilżająca pielęgnacja skóry do skóry normalnej i suchej 70 ml
L'Oreal Paris Hydra Genius Liquid Care Moisturiser Normal Dry Skin 70ml

• 6 sierpnia 2024 o 10:08
    No raczej nie
    Krem jest zapakowany w elegancką, szklaną butelkę z pompką, która ułatwia dozowanie i wygląda estetycznie na półce. Konsystencja kremu jest lekka i żelowa, co sprawia, że szybko się wchłania. Niestety, mimo obietnic, nawilżenie jest powierzchowne – skóra po kilku godzinach znów wydaje się sucha. Cena jest średnia, ale efekty nie są wystarczająco imponujące, by uznać produkt za wart swojej ceny. Jest ok, ale nie spełnił wszystkich moich oczekiwań.
  • 18 czerwca 2024 o 0:30
    Dobre nawilżenie bez zapchanych porów
    Wodę aloesową od L'Oreal Paris oceniam bardzo pozytywnie. Posiadam cerę mieszaną. Dużo kosmetyków przy codziennej pielęgnacji powoduje zapychanie mojej cery i wypryski. Wodę aloesową L'Oreal stosowałam codziennie rano i wieczorem, nie spowodowała u mnie żadnych skutków ubocznych. Dobrze nawilżała moją cerę. Może nie było to nawilżenie na jakimś wysokim poziomie, ale dla mojej cery w zupełności wystarczające. Byłam naprawdę zadowolona z efektów. Cera wyglądała świeżo, była nawilżona i wypielęgnowana, delikatnie rozpromieniona. Produkt nie powoduje świecenia cery i dobrze komponuje się z podkładem. Myślę, że jest idealny na lato. Duży plus za zawartość kwasu hialuronowego, który bardzo lubię. Woda aloesowa bardzo przypomina emulsję, jest bardzo delikatna, lekka, nietłusta. Jednocześnie nie jest to ,,woda", a bardziej żel. Kosmetyk posiada przyjemną, żelową konsystencję. Ładny, neutralny zapach. Wygodna aplikacja ze względu na pompkę. Kosmetyk ten jest również bardzo wydajny. Posiada ładne, elegnackie opakowanie i przyzwoity, 12miesięczny termin ważności. Bardzo polecam!
    Zalety:
    • dobrze pielęgnuje cerę (nawilża, odświeża, rozpromienia)
    • zawiera kwas hialuronowy
    • lekka, nietłusta konsystencja
    • nie zapycha, nie powoduje wyprysków
    • idealny na lato
    • wygodny w stosowaniu
    • nie podrażnia
    • wydajny
    • długi termin ważności
    • eleganckie opakowanie
  • 25 stycznia 2024 o 10:38
    Bardzo dobry produkt
    Produkt dobrze nawilża skórę ,producent mówi ,że nadaje się pod makijaż no niestety u mnie totalnie się nie sprawdził, powodował, że podkład się ciastkował, rolował, niewiadomo co się z nim działo. Więc tu akurat się nie sprawdził, ale dla mnie miał służyć do pielęgnacji, a nie jako baza pod makijaż, więc mi to akurat totalnie nie przeszkadza. Płynna pielęgnacja zainspirowana azjatyckimi trikami pielęgnacyjnymi ma za zadanie intensywnie nawilżyć skórę i w tym się sprawdza w 100%. Ma bardzo, przyjemny, rześki, odświeżający zapach. Łatwo się rozprowadza, dosyć szybko się wchłania, nie pozostawia uczucia lepkości. Dobry aplikator, w formie pompki, wygodny, dzięki temu można użyć taką ilość na jaką się ma ochotę. Przyjazny dla wrażliwej i suchej skóry. Szata graficzna w bardzo ładnych odcieniach, turkus, to moje klimaty, sam produkt ma lekko mleczno-turkusowy odcień. Godny polecenia, wystraczy na dość długo, ale używając go często i w dużej ilości szybko się skończy. Dobry produkt.
  • 18 września 2023 o 9:42
    Super produkt
    Świetny produkt jeśli chodzi o działanie. Małe opakowanie przy częstym używaniu dość szybko się kończy. Woda jest płynnej rzadkiej konsystencji, charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Cera po zastosowaniu jest nawilżona, gładka . Nie podrażnia skóry ani nie wysusza. Nadaje się pod makijaż jako baza. Łatwo się nakłada podkład na nią.
  • 17 lipca 2023 o 8:14
    Działa
    pierwszego użycia. Po kilku dniach stosowania zauważyłam że skóra jest bardziej nawilżona i świeża. Często mam podrażnienia,i ta woda pozwoliła mi zniwelować te objawy. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
    Drogeria Natura