Emulsje, esencje i boostery

Yumi Wielofunkcyjny żel aloesowy (nowa wersja)

Yumi

• 10 lutego 2025 o 9:00
    Genialny po opalaniu
    Aż 99% to składniki naturalne w tym sam sok z liście aloesu Dodatek do aloesu to naturalne soki z owoców które wspomagają jego świetne działanie Produkt jest w 100% wegański Ja najczęściej smaruje ciało po opalaniu aby złagodzić podrażnienia i dokładnie nawilżyć skórę. Świetnie sprawdza mi się również na ukończenia owadów aby ukoić swędzące miejsca Można stosować na wiele sposobów na włosy, twarz, ciało. Ma bardzo przyjemny ale bardzo delikatny zapach. Żelowa konsystencja i wygodne opakowanie Regeneruje, odżywia i nawilża. Wchłania się z prędkością światła i pozostawia uczucie ukojenia, orzeźwienia i nawodnienia
  • 21 września 2024 o 19:04
    Aloes dobry na wszystko
    Żel aloesowy poznałem dzięki swojej partnerce. Zawsze mamy w domu kilka opakowań. Ja stosuje go w przypadku podrażnień czy poparzenia słonecznego (raz nawet jak wylałem na siebie wrzątek). Smaruje sobie poparzone miejsce (świetnie działa również taki trzymany w lodówce) i po chwili pojawia się uczucie ulgi. Skóra odżywa, jest schłodzona a ból znika. Nie zostawia na skórze lepkiej warstwy. To produkt godny polecenia.
    Zalety:
    • wielofunkcyjne działanie
  • 21 listopada 2023 o 12:39
    najgorszy żel aloesowy
    Zawsze lubiłam używać żelu aloesowego jako serum, na ugryzienia komarów oraz do olejowania włosów. Ten nadaje się tylko na ugryzienia owadów. Jako serum sprawia, że cała pielęgnacja się roluje, o makijażu nie wspominając. Natomiast włosy jakoś dziwnie obciąża. Do tego opakowanie nie chce się zamykać, a sam żel jakoś podejrzanie pachnie, tak jakby chciał sztucznie wmówić, że jest żelem aloesowym.
    Zalety:
    • sprawdza się na ugryzienia owadów
    Wady:
    • jakość
  • 5 grudnia 2022 o 16:27
    A myślałam, że tego typu produktu nie da się zepsuć
    To mój pierwszy żel aloesowy, który nie nadaje się jako podkład do olejowania włosów. Szok! Wcześniej wydawało mi się, że jaki bym nie kupiła, to każdy się sprawdzi, a tu taka niespodzianka. No cóż, zużyłam go po prostu do ciała latem po opalaniu. Żel odpowiednio łagodził podrażnienia i zaczerwienienia skóry. Do olejowania się nie nadawał, bo włosy były po nim nieprzyjemnie twarde i sztywne. Zapach typowo aloesowy, naturalny. Produkt wydajny. Nigdy więcej go nie kupię, ponieważ wolę żele aloesowe innych marek.
    Yuipon
    22 października 2022 o 18:39
    Taki sobie
    Jest w porządku jako żel do ciała, szybko się wchłania, ale nie nazwałabym go wielofunkcyjnym - do twarzy się nie nadaje, zostawia warstwę, która zdziera się jak plaster albo maseczka peel off, a włosy zlepia. Jest w miarę wydajny, ale używałam już wydajniejszych. Nazywa i grafika na opakowaniu zapewne ma kojarzyć się z koreańską pielęgnacją, jednak firma jest polska. Moim zdaniem lepiej dołożyć 10-20 zł i kupić prawdziwy koreański żel aloesowy.
    Zalety:
    • nawilża
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • zostawia warstwę na skórze
    • nie nadaje się pod makijaż
    • skleja włosy