WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maseczki w płachcie

Dr. Mola Refreshing Tea Tree Smoothie Sheet Mask Maseczka na płachcie Oczyszczająco-wygładzająca

• 14 listopada 2022 o 22:10
    Ach ten zapach!
    Maseczka przede wszystkim pięknie pachnie, dzięki czemu nakładając ją jesteśmy bardziej zrelaksowani. Płachta jest fajnie wycięta i ładnie leży na twarzy. Esencji jest bardzo dużo - warto użyć kolejnego dnia tej, która została w opakowaniu jako serum ;) Maseczka ma działanie nawilżające i wygładzające. Buzia wygląda promienniej i po prostu ładniej. Co do oczyszczenia to nie zauważyłam, żeby ten produkt miał takie działanie. Ogólnie polecam :)
    Zalety:
    • ilość esencji
    • wygładzenie i nawilżenie skóry
    Wady:
    • brak oczyszczenia skóry
  • 20 sierpnia 2022 o 11:18
    Mam mieszane uczucia
    Co jak co, ale na pewno to nie jest maseczka oczyszczająca. Może nawilżająca, może odżywiająca, czy wygładzająca, ale nie oczyszczająca. Ilość produktu jest wystarczająca, ciekawe opakowanie, zapach, nakładanie oraz zmywanie również na plus. Samo działanie stawiam jednak pod znakiem zapytania.
  • 20 maja 2022 o 22:08
    Całkiem fajna
    Lubię maseczki ale tej firmy kompletnie nie znam dlatego ucieszyłam się znajdując ten produkt w jednym z pudełek kosmetycznych. Maseczka zawiera ekstrakt z drzewa herbacianego, witaminę E oraz propolis. Ma bardzo ładny zapach, który przypomina mi zapach borówek. Płachta jest cienka, delikatna i dobrze przylega, spokojnie można w niej wykonywać obowiązki domowe. Esensji jest bardzo dużo, jest porządnie nasączona. Posiadam skórę mieszaną. Maseczkę trzymałam na twarzy ok 20 min i po tym czasie jeszcze była mokra i na twarzy zostało mi sporo esensji. Starłam nadmiar płatkiem, a resztę wklepałam w twarz. Fajnie, bo esensja się nie klei. Skóra była po niej nawilżona, przyjemna, a pory delikatnie zwężone. Tego wieczoru nie miałam już potrzeby nakładania kremu na twarz, polecałabym ją skórom mieszanym i tłustym.Plusem jest też nie wysoka cena - idzie ją kupić nawet w okolicy 5 zł. Myślę, że w przyszłości przyjrzę się innym produktom tej firmy :)
    Zalety:
    • Delikatna płachta
    • Działanie
    • Nawilża i delikatnie zwęża pory
    • Esensja się nie klei
  • 18 kwietnia 2022 o 15:32
    Maska byłaby świetna gdyby był widoczny efekt oczyszczania.
    Używa od:próbka
    Maseczka ma świetne opakowanie w kształcie szklanki z herbata. Maseczka ma za zadanie oczyszczać i wygładzać. Zawiera ekstrakt z drzewa herbacianego, Wit. E i propolis. Maska ma fajną, cienką płachtę, która się nie rwie. Otwory na usta i oczy są dobrze wycięte. Materiał jest dobrze nasączony, sporo esencji jeszcze zostaje w opakowaniu. Bardzo spodobał mi się jej zapach - świeży, trochę kojarzył mi się z zapachem winogron.???? Maska koi, jednak nie zapewniła mi oczyszczenia, więc mnie rozczarowała. Trochę wygładza i odświeża. Maska nawilża i przyjemnie chłodzi. Esencja z maski szybko się wchłania i nie lepi. Gdyby był widoczny efekt oczyszcza ja to maska byłaby moją ulubioną.
  • 27 grudnia 2021 o 12:44
    Przyjemna
    Używa od:próbka
    Maska jest bardzo, ale to bardzo cieniutka i do tego bardzo obficie nasączona. Materiał dosłownie „wlepia” się w skórę, choć pod nosem trochę się zsuwa. Płynu jest tak dużo, że przy wyjmowania płachty z opakowania kapało z niej, więc lepiej robić to nad umywalką. Dużo produktu pozostaje w saszetce, więc to też na plus - można sobie wmasować w szyję i dekolt. Oczywiście cudów nie działa, ale jest przyjemna, ładnie pachnie i może trochę wygładza i odświeża skórę. Czy pomaga w walce z niedoskonałościami, tak jak obiecuje? Być może, ale przy częstym, regularnym stosowaniu. Po jednym użyciu na pewno różnicy nie czuć i nie widać.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie