Szampony do włosów

Natei Naturals, Szampon do codziennej pielęgnacji włosów normalnych, słabych i uszkodzonych `No damage`

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 października 2024 o 20:58
    Dobre mycie w niskiej cenie
    Kupiłam ten szampon w lubianym przez mnie markecie gdzie często dokonuję zakupów kosmetyków oraz produktów do pielęgnacji oraz mycia i natrafiłam na niego bo rzuciła mi się w oczy przyjemna szata graficzna oraz obietnica jakoby ma działać dla poprawy i jakości włosów a cena była na tyle niska i korzystna a że potrzebowałam szamponu dla całej rodziny do codziennego stosowania to od razu wylądował on w moim koszyku i jestem już po przetestowaniu a wniosek mam tylko jeden że działa i jest wart swojej ceny.Szampon jest przede wszystkim gęsty i bardzo wydajny a zapach jest bardzo przyjemny i delikatny ale główną jego zaletą są bardzo dobrze umyte włosy oraz skóra głowy a to dzięki zawartości wielu cennych składników odżywczych i pielęgnujących włosy oraz skórę głowy, skład jest bogaty o naturalne wyciągi między innymi z ogórka który nawilża oraz z soczystych owoców które dogłębnie odżywiają kompleksowo odświeżają i pomagają aby włosy były zdrowe i pełne blasku każdego dnia,szampon jest bardzo wydajny i może go stosować każdy domownik więc warto go kupić i ja z pewnością oraz moja rodzina będziemy go używać więc mogę go z pełną świadomością polecić i jak tylko zużyję moją butelkę to zakupię kolejne bo na prawdę warto.
    Zalety:
    • Bardzo dobry jakościowo i korzystny cenowo szampon do codziennego stosowania
    Wady:
    • Nie wymienię
    Inne
    Netili
    14 marca 2023 o 13:24
    Jest ok
    Szampon z Natei kupiłam w Biedronce za 5 zł, nie testowałam jeszcze szamponów marki własnej biedronki więc przy okazji zakupów trafił do mojego koszyka, może zacznę od tego że produkt ten jest gęstej konsystencji i pachnie cytrusowo-kwiatowo, szczerze to nie spodobał mi się ten zapach zbytnio bo jest dla mnie za mdły i sztuczny, co do działania jest ok już niewielka ilość tego produktu wytwarza gęstą i zbitą pianę, szampon ten dobrze oczyszcza skórę głowy i o dziwo nie podrażnił mi jej ani nie wysuszył, po umyciu nim włosów moje pasma były puszyste i uniesione u nasady, ponad to jest tani i bardzo wydajny, z chęcią przetestuje też inne warianty, z mojej strony jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Dobrze się pieni i oczyszcza
    • Nie podrażnia ani nie wysusza skóry głowy
    Summer
    25 lutego 2023 o 20:01
    Za tą cenę...
    Jak na swoją niziutką cenę (4 zł w promocji za 400 ml) oraz dyskontowe pochodzenie to jest to bardzo dobry szampon. Dla mnie ma jedną tylko wadę: jest za gęsty i mocno się pieni (hmmm... dwie wady...? :-D ), więc trzeba solidnie płukać. Oczyszcza dobrze nie powodując obciążenia; włosy układają się ładnie. Pachnie bardzo miło, owocowo-letnim zapachem.
    Elizeum
    26 kwietnia 2022 o 11:54
    Zwykły szampon oczyszczający bez rewelacji
    Jeżeli chodzi o skład szamponów Natei to nie są wcale takie najgorsze, biorąc pod uwagę inne drogeryjne szampony. Oczywiście nie mogło się obyć bez SLS, ale już silikonów na szczęście nie ma, dodatkowo posiada wiele ekstraktów roślinnych. Szampon można kupić w Biedronce w bardzo niskiej cenie, ja kupiłam go chyba za 4 zł w promocji. Jak na pojemność 400 ml to całkiem rozsądna propozycja, nawet jeśli by się nie sprawdził. Plastikowe opakowanie jest w niebieskim kolorze z białymi i żółtymi napisami, a na dole etykiety znajdują się zdjęcia ogórka i kwiatów. Sugerując się tym obrazkiem, można się spodziewać świeżego zapachu. Tymczasem jest on słodko owocowy i według mnie aż odurzający, dużo ładniej pachnie wersja pomarańczowa od Natei. Gdy włosy są już suche to woń trochę łagodnieje i wtedy już mi się podoba, zostaje aż do następnego mycia. Produkt łatwo się pieni i ma odpowiednią konsystencję, dobrze oczyszcza skórę głowy. Nie wydłuża ani nie skraca świeżości włosów, jest w tej sprawie neutralny, nie zrobił też krzywdy mojej skórze głowy. Jednak z obietnicą, że ten szampon pomoże odbudować zniszczone włosy to producent trochę pojechał. Po pierwsze, że szampon nie do tego służy, bo za krótko znajduje się na włosach i nie powinno się go przetrzymywać. Po drugie nie ma nawet takich składników, które służyłyby regeneracji, czyli olejów czy zabezpieczających silikonów. Być może włosy wyglądają ładniej, ale to raczej zasługa dokładnie usuniętych resztek odżywek i sebum. Mam nadzieję, że już nikt się na to nie nabiera, ale mogę się mylić. Szampon jednak dobrze mi służy do codziennego użytku i bez względu na sugestie na opakowaniu zakupię go ponownie do oczyszczania włosów.
    Zalety:
    • skład
    • delikatny zapach utrzymuje się we włosach do następnego mycia
    • dobrze oczyszcza skórę głowy
    • dobrze się pieni
    • odpowiednia konsystencja
    • nie podrażnia i nie wysusza
    Wady:
    • nie jest możliwe spełnienie obietnicy regeneracji włosów
    • na początku za mocno pachnie
  • 17 kwietnia 2022 o 18:54
    Typowy szampon
    Szampon z biedronki ich marki własnej. Co tu o nim dużo pisać? Typowy mocny szampon, ale czasem go używam, właściwie podkradam matce, bo sama używam szamponów z delikatnym, naturalnym składem. Niekiedy mi się przydaje, gdy chcę, żeby moje włosy były bardziej puszyste. Mam wrażenie, że po nim są bardziej podniesione od nasady, chociaż może to przypadek, bo też nie za każdym razem jest taki efekt. Szampon jest biały i ma taki perłowy połysk, nie jest rzadki, nie spływa z dłoni i dobrze się pieni. Ma przyjemny zapach. W składzie jest dużo wyciągów roślinnych, ale nadal jest to agresywny szampon do rzadkiego stosowania.
    Zalety:
    • ładnie pachnie
    • dobrze się pieni
    • wydajny
    • tani
    • czasem włosy po nim są bardziej puszyste
    Wady:
    • jest to mocny szampon do rzadkiego stosowania