Tusze do rzęs

Catrice EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara Waterproof Wodoodporny tusz do rzęs

• 9 stycznia 2023 o 13:12
    Dobry, ale bez tego czegoś
    Nigdy nie przepadałam za wodoodpornymi tuszami, ponieważ wydawało mi się, że producenci za bardzo koncentrują się na wodoodporności a zapominają o innych właściwościach (podkręceniu czy pogrubieniu). I tak jest w tym przypadku. Poza wodoodpornością ten tusz nie robi nic. Nakłada cienką warstwę tuszu i tyle. Daję mu mimo to 4 gwiazdki ponieważ spełnia swoje zadanie, kosztuje bardzo mało i jest łatwo dostępny. Mimo to nie daje mi efektu wow, którego oczekuję od tuszu do rzęs, dlatego odejmuję mu jedną gwiazdkę. Jeśli ktoś lubi delikatny efekt to ten tusz jest idealny, mnie jednak nie powala.
    Drogeria Jasmin
    ketii
    15 stycznia 2021 o 16:17
    Wreszcie wspaniały tusz
    Tusz przy moich łzawiących i mizernych rzęsach spełnia w 100% moje oczekiwania. Po tym jak został wycofany bądź jest trudniej dostępny tusz który lubię postanowiłam poszukać nowego kwc... Tusz ma mała wygięta silikonową szczoteczkę nie dramie ani nie podrażnia oczu ani tez nie maże okolic czyli super. Konsystencja może niektórym pasować innym nie jest średnia nie rzadka ale też nie bardzo gęsta jak przy niektórych tuszach. Już przy jednej warstwie widać efekt podkręconych i pogrubionych rzęs. Nie osypuje się nie rozmazuje testowany na łzawiących oczach i jak padał na nie bardzo obfity śnieg. Co ważne przez cały dzień się tez nie osypuje a zmywanie jego nie jest utrudnione.
    Zalety:
    • pogrubia
    • podkręca
    • wodoodporny
    • nie osypuje się
    • wygodna szczoteczka nie drażni oczu ani nie maluje okolic
    • wydajny
    • u mnie nie gęstnieje jakoś szczególnie szybko