Róże do policzków

Gosh I'm Blushing Natural Blush Róż do policzków

GOSH I'm Blushing Róż do Policzków 005 Shocking Pink
Gosh I'm Blushing

crayola
    5 lutego 2025 o 10:51
    Bardzo fajny matowy róż
    Róż w małym, poręcznym opakowaniu. Plastikowe, ale solidne. Mam kolor 003 i jest to piękny różany odcień. Pigmentacja jest wysoka, trzeba delikatnie operować pędzlem żeby nie narobić sobie plam. Róż sam w sobie jest matowy, co bardzo mi się podoba. Nie podkreśla niczego, co jest na twarzy - wyprysków, zmarszczek, rozszerzonych porów. A jak mam ochotę na trochę blasku przeciągam po policzkach rozświetlaczem. Produkt zupełnie nie ma zapachu. Pięknie się blenduje, kolor da się stopniować i dokładać.
    Zalety:
    • jest matowy
    • piękny odcień róży 003
    • bardzo łatwy w blendowaniu
  • 25 sierpnia 2024 o 10:16
    Róż GOSH 002
    Róż do policzków marki GOSH 002 blushing jest aktualnie używanym przeze mnie rozemdo policzków.Jestem bardzo zadowolona z niego.Efekt końcowego makijażu dzięki różowi to takie uzupełnienie całości. Mam piękny naturalny rumieniec nic sztucznego.Polecam.
    Zalety:
    • Wydajny, maluje twarz a róż z pudełeczka nie ubywa.
  • 1 lutego 2023 o 0:03
    Bardzo dobry i mocno napigmentowany
    Róż to w moim makijażu produkt, który lubię testować. Zmieniam go co jakiś czas, gdy efekty testów są dla mnie zadowalające. Tym razem postawiłam na kosmetyk I'm Blushing Natural Blush marki Gosh, który zakupiłam w promocji w drogerii sieciowej. Recenzowany róż jest zamknięty w okrągłym, czarnym pudełeczku z plastikowym okienkiem. Jest go dużo – opakowanie zawiera 5,5 g. Wybrałam kolor 002 Amour. Jest to ładny, dziewczęcy odcień koloru różowego z odrobiną koralu, co powoduje, że nie jest on ani zimny, ani zbyt ciepły i nie wygląda „barbiowo”. W moim odczuciu produkt jest bezzapachowy. Róż od marki Gosh jest mocno napigmentowany. Gdy go po raz pierwszy naniosłam na pędzel, to przesadziłam. Choć wydawało mi się, że użyłam bardzo małą ilość produktu. Trzeba więc z nim początkowo uważać, by nie zrobić sobie na buzi zbyt intensywnych rumieńców. Po tej delikatnej wpadce szybko jednak nauczyłam się z nim współpracować. Recenzowany róż świetnie się prezentuje na policzkach, dając efekt zdrowej cery, muśniętej rumieńcem. Można nim stopniować natężenie koloru wedle uznania. Daje bardzo subtelną rozświetlającą poświatę, która nadaje twarzy ciekawego wyglądu. Róż jest bardzo wydajny i przede wszystkim trwały. Nie znika z twarzy przez osiem godzin i nie wymaga poprawek. Jego atutem jest też krótki skład, co w kosmetykach lubię oraz to, że nie przesusza miejsc, w których jest aplikowany. Polecam ten produkt, bo u mnie się sprawdził idealnie.
    Zalety:
    • Cena promocyjna jest przyzwoita, a często bywa w promocjach
    • Idealny kolor dla mnie
    • Mocna pigmentacja
    • Jest bardzo wydajny i trwały
    • Daje efekt zdrowej cery
    • Nie przesusza skóry
    • Nie powoduje nieprzyjemnych niespodzianek na twarzy
  • 10 października 2020 o 18:35
    Fajny róż, krótki skład
    Ten róż był moim ostatnim przed przejściem na makijaż całkowicie mineralny. Używałam go mniej wiecej od grudnia, czasami do niego wracam "na szybko" Doradziła mi go sprzedawczyni w Hebe, szukałam kosmetyków nie testowanych na zwierzętach. Jest bardzo wydajny (podejrzewam, że nigdy go nie skończę skoro używam tylko z doskoku) W kwietniu zaczęłam przygodę z podkładem mineralnym, a w czerwcu przeszłam zupełnie na makijaż mineralny. Gdyby nie to, z pewnością kupiłabym kolejny egzemplarz.
  • 18 czerwca 2020 o 20:40
    Bardzo lubię i na pewno kupię ponownie
    Róż do policzków to od wielu lat nieodłączna cześć mojego makijażu twarzy. Gdy po wielu latach przerwy przypomniałam sobie o marce Gosh (używałam masowo jako nastolatka), a najbliżej mam HEBE, gdzie Gosh króluje, do tego praktycznie non stop w promocji, postanowiłam zainwestować w ten róż do policzków. Przyznaję ze jestem fanką zakupów internetowych, ponieważ jestem w stanie kontrolować wartość koszyka (podczas zakupów stacjonarnych mi odbija), dlatego odcień różu wybierałam trochę w ciemno. Jestem dumną posiadaczką 002 Amour. Mam bardzo jasną karnację, wiec łatwo u mnie o efekt klauna. Na szczęście róż ma na tyle subtelną pigmentację, ze można go nakładać warstwami, budując intensywność koloru na policzkach. U mnie piękny i naturalny efekt jest już po pierwszej aplikacji. Róż pięknie podkreśla kości policzkowe, efekt jest naprawdę świetny. Naprawdę niepotrzebna dużo produktu, żeby stworzyć ładny makijaż. Róż jest tez bardzo wydajny. Maluję się praktycznie codziennie, a służy mi już prawie pół roku.
    Zalety:
    • odcień
    • skład
    • pigmentacja