Essence, Matt Touch Blush (Matowy róż do policzków)

4 HIT!
67 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiMatowy róż dzięki pudrowej formule podkreśli naturalne piękno. zdrowy i świeży look..
Kolory:
- Cl 77499
Recenzje 21
7 września 2019, o 10:15
Bardzo dobry
Posiadam odcień peach me up. Kupiłam przez przypadek podczas zakupów internetowych i ku mojemu zaskoczeniu róż okazał się naprawdę świetny. Kolor delikatny - pięknie i naturalnie wyglądający na twarzy, nie wyglądamy z nim sztucznie, uroda podkreślona a nie przerysowana. Odpowiednia pigmentacja, opakowanie działa bez zastrzeżeń, cena niska, myślę, że wystarczy na wieki chociaż na opakowaniu jest wskazane używać 12 mc od otwarcia. Polecam
ZALETY: +delikatny efekt
+kolor
+cena
+wydajność
28 sierpnia 2019, o 21:25
Używa produktu od: tydzień
Miłe zaskoczenie
Róż do policzków jest nawet niezły. Posiadam odcień "peach me out", wygląda bardzo naturalnie na policzkach. Twarz jest delikatnie musnięta kolorem. Zaletą jest rowniez cena.
Dopiero go kupiłam więc ciężko mi ocenić jego wydajność.
ZALETY: - cena
- delikatny efekt
WADY: - mały wybór odcieni
11 lipca 2019, o 19:35
W porządku
Kilka produktów Essence zniechęciło mnie do tej marki. Ostatnio w Naturze natrafiłam na wyprzedaże/przeceny (w sumie nie wiem) i z braku laku w moic rękach znalazł się tenże róż w odcieniu 20 "Berry me up". Tak na ryzyko.
I to ryzyko mi się opłaciło, bo nie spoddziewałam się, że róż za 7,99 będzie lepiej prezentował się na twarzy, niż róże z tzw. górnej półki!
Róż nie jest mocno napigmentowany, ale mnie to odpowiada, bo tu przynajmniej krzywdę sobie trudno zrobić. Pędzlem łagodne maźnięcie i efekt odpowiedni, bez plam, bez nadmiaru, który trzeba by było ściągać.
Bez perłowych drobinek, no, taki iście mat, idealny na codzień, kiedy nie potrzeba błysku.
To fakt, że w ciągu dnia lekko zanika, tym niemniej dla mnie to nie problem. Można uzupełnić.
5 /5 HIT!
6 lipca 2019, o 21:23
19 maja 2019, o 15:06
12 kwietnia 2019, o 15:49
Całkiem, całkiem...
Róż kupiłam, ponieważ naczytałam się pozytywnych opinii o nim. Przyciągnęła mnie też przystępna cena.
Kolor który posiadam to 10 Peach Me Up!, bardzo twarzowy, koralowo-brzoskwiniowy odcień. Idealny dla jasnych karnacji.
Pigmentacja nie jest powalająca, ale bardzo się z tego powodu cieszę. Niestety mam dość ciężką rękę i wiem, że różem z większą pigmentacją zrobiłabym sobie krzywdę na twarzy. Mała ilość tworzy bardzo subtelny, dzienny efekt, ale można go budować. Skóra wygląda na wypoczętą i zdrową.
Trwałość to jego najgorszy minus. Nie wytrzymuje na policzkach całego dnia. Wystarczy przetrzeć palcami by zniknął, więc polecam nie dotykać twarzy, a ubierać się przed wykonaniem makijażu.
Róż jest całkowicie matowy. Jego konsystencja jest bardzo przyjemna, aksamitna.
Opakowanie nie wygląda na zbyt solidne. Wykonane jest z tandetnego plastiku, który myślę, że pękł by przy pierwszym upadku.
ZALETY: - Cena
- Trwałość
5 /5 HIT!
5 marca 2019, o 20:42
Bardzo lubie
MYslalam, ze marka essens to taka słabizna...mylilam sie. Mam kilka produktow w ktorych sie totalnie zakochalam.
Posiadam 2 odcienie tych rozy-jeden lekko brzoskwiniowy, a drogi chlodny roz.
Sa fajnie napigmentowane, nienagannie sie utrzymuja. Śmieszna cena.
Wydlubalam i wsadzilam je do paletki- must have
Polecam.
ZALETY: pigmentacja na +
uniwersalne kolorki
4 marca 2019, o 20:53
Wykorzystała: kilka opakowań
Jeden z lepszych drogeryjnych róży
Nigdy nie zrobił plam, pigmentacja jest idealnie wyważona. Długo się utrzymuje i wygląda naturalnie i świeżo. Kolory są uniwersalne dla różnych karnacji. Cena nie jest wygórowana, a naprawdę warto go mieć.
ZALETY: Uniwersalne stonowane kolory
Trwałość
Wydajność
Idealnie wyważona pigmentacja - nawet osoby niedoświadczone nie zrobią sobie plam
Za naszą zachodnią granicą jest więcej dostępnych kolorów
WADY: Nie ma! :)
18 marca 2018, o 09:37
Uwielbiam
Mam do niego duży sentyment, ponieważ odcień "berry me up" był moim pierwszym różem. Jak się potem okazało, świetnie trafiłam. Pieknę kolory, dobra trwałość, mat jak zapewnia producent, urocze małe opakowanie. Lubię po niego sięgać, poluję w na wszytkie odcienie z tej serii. Jedyne wady to delikatność opakowania (łączenie między częściami łatwo się rozwala) oraz pigmentacja bardzo mocna, trzeba uważać, żeby nie zrobić się ruską matrioszką.
31 stycznia 2018, o 23:59
Peach me up <3
Wybrałam odcień Peach Me Up śliczny odcień brzoskwinki . Jestem zadowolona z tego koloru jest idealny wygląda pięknie na policzkach. Róż rzeczywiście jest matowy nie zawiera drobinek co bardzo mnie cieszy. Pigmentacja jest idealna, kolor można dowolnie stopniować w zależności jaki efekt chcemy uzyskać.Produkt nie osypuje się i nie robi plam. Utrzymuje się dość długo na skórze, pod koniec dnia stopniowo blednie.
27 listopada 2017, o 12:47
Wykorzystała: jedno opakowanie
peach me up
Dobry i tani róż. Daje dość mocny efekt, więc nie można przesadzać z aplikacją. Mój ulubiony to Peach me Up. Ja go określiłabym jako ceglastą brzoskwinię. Pudrowa, sucha konsystencja sprawia, że utrzymuje się około 6 godzin. Moja twarz wygląda na wypoczęta. Wygląda dobrze na jasnym podkładzie. Z bronzerem tworzy dość kiczowatą mieszankę. Trochę wysusza policzki. Cena jest zachęcająca, więc daję mocną czwórkę.
8 listopada 2017, o 20:37
Jako cień do powiek
Od dłuższego czasu panuje moda na ciepłe, różowe odcienie na powiekach więc postanowiłam spróbować z tym produktem. Mam kolor 20 berry me up! i jestem bardzo zadowolona. Czasem mam lekkie problemy z blendowaniem, ale na ogół jest super. Cena świetna, produkt bardzo wydajny. Jedynie opakowanie kruche, trochę pęka.
ZALETY: +Cena
+Wydajność
WADY: -Opakowanie
produktów22
recenzji4