Tusze do rzęs

Hean Symphonic Night Full Lashes Mascara Tusz do rzęs

Ann976
    2 lutego 2022 o 9:48
    Trochę koloru
    Skusiła mnie kolorami. Uznałam, że latem będzie niezastąpiona. Maskara ma małą, precyzyjną szczoteczkę, co ułatwia rozczesanie rzęs. Sprawia, że rzęsy stają się delikatnie wydłużone. Kolor na rzęsach nie jest jakoś super widoczny, ale uważam, że jest ciekawym subtelnym dodatkiem do makijażu. Nie osypuje się i nie kruszy nawet w upale.
    KIN0183
    13 maja 2021 o 21:29
    Wersja mini raczej nie robi tego co obiecuje producent :(
    Polowalam na wersję mini tego tuszu już jakiś czas i się końcu udało. I cóż tusz ma zalety i wady. Zacznę może od zalet : - opakownie, niby mini ale ma 6ml więc dość sporo, poza tym na pewno wjedzie do małej kosmetyczki więc zaliczam do plusów :) - cena -8,99 więc nie za wysoka , bo czasami ceny minaturek są wygórowane - pigment - jest , intensywny czarny - trwałość- długa, nic się z tuszem nie dzieje nawet po 10 godzinach , nie osypuje się, nie kruszy , nie rozmazuje . A teraz minus - w sumie najważniejszy bo dotyczy tego co tusz miał robić a nie robi :( - nie mamy efektu magnetycznego spojrzenia, długich rzęs , mam je trochę pogrubione ,trochę wydłużone ale to nie efekt jaki opisuje producent. Być może szczoteczka wersji pełnowymiarowej robie efekt wow na rzęsach ,ale wersja mini tego nie robi - szczoteczka w wersji mini jest inna ( zdjęcie ). Czy go kupię jeszcze kiedyś, nie wiem.
  • 25 stycznia 2020 o 19:27
    Naturalny efekt
    Tusz dostałam w prezencie do zakupów. Produkt jest całkiem niezły. Nie kruszy się, bardzo ładnie rozdziela rzęsy nadając naturalny efekt. Szczoteczka umożliwia nałożenie odpowiedniej ilości produktu, już przy pierwszym użyciu. Tusz w ciągu dnia nie kruszy się, nie rozmazuje. Ładnie utrzymuje się na rzęsach. Niestety nie zgodzę się z producentem co do zwiększonej objętości. Jeśli chodzi o wydłużenie, to też nie uzyskamy jakiegoś spektakularnego efektu. Dla zwoleniczek naturalnego efektu tusz się sprawdzi. Nie mamy jednak co liczyć na efekt sztucznych rzęs. Mimo wszystko chętnie po niego sięgam przy lekkim makijażu oka i gdy wykonuje szybki makijaż. Jednak nie sądzę bym zdecydowała się na kupienie go w przyszłości.
    Zalety:
    • ładnie rozdziela rzęsy
    • szybko i łatwo nakłada się produkt na rzęsy.
    • dobrze się utrzymuje
    • nie kruszy się
    • naturalnie wygląda na rzęsach
    • nie skleja rzęs
    • szczoteczka umożliwia nakładanie odpowiedniej ilości produktu już przy pierwszym użyciu
    • lekko wygląda na rzęsach
    Wady:
    • średnio wydłuża
    • średnio pogrubia
    • daje małą objętość
  • 19 stycznia 2020 o 15:01
    Nie polubiłam go
    Ten tusz dostałam w prezencie do zakupów w drogerii Hebe. Na pierwszy rzut oka wydaje się fajny,taka ciekawa mini wersja. Ma silikonową szczoteczkę która z jednej strony ma dłuższe a z drugiej strony krótsze włoski . Na opakowaniu jest napisane że tusz intensywnie wydłuża rzęsy, rozdziela je,nie kruszy się i nie rozmazuje. Co do tego opisu to mam wiele wątpliwości ponieważ tusz nie wydłuża rzęs aż tak bardzo i okropnie je skleja. Trzeba się bardzo mocno napracować szczoteczką żeby uzyskać w miarę dobry efekt na rzęsach ale szału nie ma. Tusz faktycznie nie kruszy się i nie rozmazuje. Jest dość trwały. Mam w swojej kolekcji dość sporo tuszy ale ten wypada najgorzej i już do niego nigdy nie wrócę
    Zalety:
    Wady:
    • Same