Szampony do włosów

Ziaja Jeju, Szampon do włosów i skóry głowy z nutą mango, kokosa i papai

Bodyland.pl
Ziaja Jeju Piękne Włosy szampon do włosów i skóry głowy 300ml
Ziaja Jeju Piękne Włosy szampon do włosów i skóry głowy 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 marca 2025 o 21:04
    słaby produkt
    Szampon pachnie obłędnie, świeżo i owocowo. Konsystencja jest odpowiednio płynna, łatwo wydobyć ją z opakowania, ale nie spływa z dłoni. Ma perłowy kolor. I na tym niestety kończą się dla mnie zalety tego produktu. Nie nawilża, nie wygładza, nie radzi sobie nawet zbyt dobrze z oczyszczeniem. Spodziewałam się delikatnego produktu, a ten podrażnił skórę mojej głowy.
  • 21 września 2024 o 18:55
    Zostaje ze mną na stałe
    Szampon zakupiłam razem z odżywką bez spłukiwania z tej serii i uważam, że w duecie naprawdę dają radę Produktu można używać codziennie i na początku faktycznie tak robiłam, teraz używam na zmianę z innym, ale to wynika tylko i wyłącznie z tego, że nie lubię używać jednego kosmetyku ciągiem. Bardzo się polubiłam z tym szamponem bo spełnia wszystkie moje kryteria: dobrze się pieni, pozostawia uczucie domytej głowy, nie powoduje u mnie szopy i przyjemnie pachnie (choć zapach nie utrzymuje się długo, natomiast nie jest to mój must have) oraz jest wydajny. W butelce jest 300 ml produktu i uważam, że nawet przy codziennym stosowaniu jest to ilość w sam raz: nie skończy się szybko a jednocześnie nie „wymęczy”. Ogólnie za tą cenę jest to produkt godny przetestowania na własnych włosach, u mnie sprawdza się super.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Dobrze doczyszcza skórę głowy
    • Dobrze się pieni
    • Przyjemnie pachnie
    • Można stosować codziennie
  • 13 maja 2024 o 14:00
    5/5
    Produkt ma intensywny, egzotyczny zapach mango, kokosa i papai, który pozostaje na włosach nawet po spłukaniu. Zapach jest przyjemny i świeży, co sprawia, że korzystanie ze szamponu jest prawdziwą przyjemnością .Szampon skutecznie oczyszcza włosy i skórę głowy, usuwając nadmiar sebum, zanieczyszczenia i pozostałości po produktach do stylizacji. Delikatnie pieni się, co ułatwia jego aplikację i spłukiwanie. Pomimo skutecznego oczyszczania, szampon nie wysusza włosów ani skóry głowy. Wręcz przeciwnie, dzięki zawartości nawilżających składników, jak kokos czy mango, zapewnia odpowiednie nawilżenie, pozostawiając włosy miękkie i gładkie w dotyku.
    Zalety:
    • zapach, efekt stosowania
  • 2 kwietnia 2024 o 19:25
    Zwykły, podstawowy szampon
    Moje włosy są dosyć trudne. Przetłuszczające się od nasady, suche i zniszczone na końcach. +cena, około 11 zł za butelkę +ładna szata graficzna +zapach ładny, słodki, tropikalny, ALE przy częstym użytkowaniu potrafi męczyć. Ja myję włosy maksymalnie 2 razy w tygodniu, więc nie jest to dla mnie duży problem, ale np w przypadku żelu do mycia ciała który pachnie identycznie zapach szybko zaczął mnie irytować +dobrze się pieni, całkiem wydajny +porządnie oczyszcza włosy, tu nie mam zastrzeżeń +nie wpływa negatywnie na stan włosów i skóry głowy - nie przyspiesza przetłuszczania, nie powoduje swędzenia ani łupieżu -poza myciem nie robi nic, nie nawilża, nie odżywia, nie likwiduje puszenia - szczerze nawet na to nie liczyłam, od szamponu oczekuje tylko mycia, ale zaznaczam to, bo producent obiecuje chociażby nawilżenie, odżywienie czy zmniejszenie przetłuszczania -uwaga na mocny detergent SLES w składzie Najzwyklejszy szampon. Myć myje, ale nic poza tym nie robi. Ja się nie zawiodłam, ale nie wiem czy kupię ponownie.
  • 30 stycznia 2024 o 11:41
    Jest okej ale bez rewalacji
    Szampon przy pierwszych myciach rewelacyjny ale przy dłuższym stosowaniu obciąża włosy a do tego szybciej się przetłuszczają. Włosy po nim nie puszą się ale nie układają się najlepiej.
    Zalety:
    • Zapcha
    • Konsystencja
    Wady:
    • Przetłuszczanie się włosów