Suche szampony

Syoss Fresh & Uplift, Dry Shampoo Foam Suchy szampon w piance do włosów

iwonab1
    1 września 2022 o 22:11
    Nigdy więcej
    Szampon w piance kupiłam oczywiście przez przypadek, myśląc że to zwykły suchy szampon. Trochę postał zanim odważyłam się go użyć i rzeczywiście, było trzeba trzymać się od niego z daleka. Szampon w takiej postaci jest najgorszym produktem jaki miałam,a muszę przyznać że sporo ich miałam, gdyż nie tylko ja jestem ich zwolenniczką ale również mój mąż. Po nałożeniu pianki włosy były w gorszym stanie jak przed. Pianka bardzo długo schła po czym moje włosy po rozczesaniu dalej wyglądały jak mokre, pozlepiane,oklapniete i brzydkie. Zamiast pomoc tak jak zapewnia producent musiałam umyć włosy.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie widac zadnych efektow
    • Włosy po uzyciu są brzydkie
    Hedziq
    4 stycznia 2022 o 19:10
    Mój hit
    Najlepszy suchy szampon jaki używałam, włosy stają się lekkie i dobrze się układają. Nie zostawia śladów na włosach. Produkt nie odkłada się na ubraniach czy pod paznokciami jak przy użyciu innych suchych szamponów w spreyu, bardzo wydajny. Ogólnie bardzo polecam. Można też go śmiało używać poza domem i bez szczotki.
  • 5 maja 2021 o 14:08
    pomyłka
    Ten suchy szampon to była moja pomyłka... 2+2 promocja, kto by nie skorzystał? tak właśnie weszłam w posiadanie tego produktu. Suchy szampon to nie jest, jakie moje zdziwienie kiedy wyleciała z niego pianka- no mój błąd trzeba było czytać co jest napisanie na opakowaniu. Nie zniechęciła mnie ta pianka, wklepałam we włosy, odczekałam, rozczesałam i co ? i nic ! odświeżenia nie ma, schnie długo (suszarka ratuje), skleja włosy i tyle z obietnic producenta... jedyne co to kosz na śmieci. nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • suchy szampon w piance- to jaki on suchy ?
    • niespełniona żadna z obietnic producenta.
    • skleja włosy,
    • nie odświeża,
    • długo schną,
    • są obciążone.
  • 16 lutego 2021 o 14:38
    Najlepszy
    Początkowo się zdziwiłam, bo myślałam, że kupiłam zwykły suchy szampon. Nie podobała mi się konsystencja pianki, ale po kilku użyciach wypracowałam sobie sposób nakładania i... Już w życiu nie kupię tradycyjnego suchego szamponu! Związuję włosy w kucyk, nakladam niewiele pianki wzdłuż linii włosów i wczesuję szczotką. Po minutce włosy są suche, ściągam gumkę i przeczesuję. W efekcie włosy są świeże, nie mają tego nienaturalnego matu jak przy innych suchych szamponach i przede wszystkim zero białych śladów! Ważne, żeby nakładać mało produktu.
    • Działanie
    • Naturalnie wyglądające włosy
    • Włosy lepiej się układają
    • Bardziej wydajna niż inne suche szampony
    Wady:
    • Trzeba nauczyć się używać
  • 12 listopada 2020 o 18:14
    zalamana
    suchy szampon w piance zakupiony przez przypadek za nie male pieniadze producent obiecuje ze odswierzy nam ladnie wlosy bez koniecznosci ich mycia, szybko wysycha, ze uniesie nasze wlosy bez ich obciazania, ze nie pozostawia widocznych sladow na wlosach i ich nie sklei i tak jak kupilam go nieopacznie bedac pewna ze kupuje w sprayu tak szybko go wyzucam nie sparawdziol mi sie moje wlosy po uzyciu wygladaja gorzej niz przed włosy sa obciazone a nie o to chodzi
    Zalety:
    Wady:
    • nie unosi
    • skleja
    • obciaza wlosy
    • nie odswierza

Zobacz także inne Suche szampony