Wody toaletowe damskie

Avon Encanto Charming EDT

• Przed chwilą
    Bardzo dobry
    Bardzo pięknie pachnie ananasem, jeżyną oraz drzewem sandałowym. Zapach świetnie nadaje się na wiosnę. Jeden minus to krótko utrzymujący się zapach, trzeba poprawiać w ciągu dnia/ wyjścia.
  • 18 grudnia 2021 o 13:27
    Super :D
    Wodę Encanto Charming używałam dość długo i naprawdę ten zapach przypadł mi do gustu. Nie był on duszący, więc na takie upały to był w sam raz. Dodatkowo duży plus moim zdaniem za wygląd buteleczki, bo ja jestem akurat wzrokowcem i zwracam uwagę na takie rzeczy. Ten zapach mogłabym rzec, że jest przeznaczony dla kobiety o romantycznej duszy, ale każda z nas może go stosować. Polecam stosować go na co dzień, gdyż na większe wyjścia czy wieczorne, to lepiej sięgać po odrobinę mocniejsze i trwalsze zapachy.
    • piękna buteleczka
    • trwałość
    U konsultantki
  • 3 czerwca 2020 o 22:32
    Na wiosnę
    Bardzo fajny zapach na wiosnę. Flakonik ładny ,prosty - dobrze leży w dłoni. Głownie wyczuwalną nutą jest ananas, który daje poczucie świeżości w tym zapachu . Trwałość nie jest dla mnie zadowalającą . Jeśli chce się pachnieć nim przez cały dzień to zalecam noszenie flakonu ze sobą w torebce bo trzeba go odświeżać po ok 3 godzinach. Nieco przyczepię się do ceny według mnie nieadekwatnej do produktu .Niestety Avon posiada bardzo szeroką gamę zapachów i ten nie należy do takich za które wydałabym te pieniądze. Kupiłam go w promocji i tak też zmoże jak najbardziej być.
    Zalety:
    • flakon
    • fajny, świeży owocowy zapach
    • dostępny
    Wady:
    • jest nietrwały więc i niewydajny
    • cena bez promocji
    U konsultantki
    monu92
    18 stycznia 2020 o 8:33
    Owocowy :)
    Encanto od Avon właściwie przedstawiać już nie trzeba, bo to seria już bardzo charakterystyczna dla Avon. Mamy tutaj nowy zapach, bardzo rześki, owocowy. Czuć ananasa. Woda nie jest jakoś bardzo trwała, po 2-3 godzinach już słabo ją czuć. Flakonik ładny.
  • 19 grudnia 2019 o 20:15
    4.5/5
    zapach rześki polecany głównie na dzień , średniotrwały . Najbardziej wyczuwalne nuty to drewno sandałowe i ananas .... to dzięki niemu zapach jest rześki
    • trwałość
    • flakon