Wody toaletowe damskie

Avon Her Story EDP

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 września 2024 o 12:44
    Kobiecy, elegancki zapach
    Zapach Avon Her Story jest jednym z moich ulubionych zapachów. Elegancki, kobiecy, piękny zapach różowego pieprzu, irysa i paczuli. Piękna kompozycja. Zapach dla kobiety świadomej swojej kobiecości, indywidualności, piękna. Trwałość zapachu na dobrym poziomie. Bardzo elegancki flakon. Cena przystępna. Niestety, obecnie w Avon już niedostępny, a szkoda. Udało mi się zdobyć flakonik w sprzedaży ,,nieformalnej".
    Zalety:
    • piekny zapach
    • elegancki flakon
    Wady:
    Inne
    anna996
    17 października 2022 o 14:17
    Trochę ostry, świdrujący pieprz
    Zapach jest dla mnie trochę za ostry, z męską nutą. Po jakimś czasie nieco łagodnieje, jednak pierwsze uderzenie zapachu jest dość cierpkie. Trwałość przeciętna. Bardzo ładny przezroczysty flakonik z kolorową rurką, dobrze leży w dłoni. Jednak nie kupię ponownie, nie będzie on moim ulubieńcem.
    U konsultantki
    BorIza
    26 stycznia 2022 o 17:37
    Wielki powrót lat 90 :).
    Tak, takie mam skojarzenia jak w tytule. Do dziś pamiętam jak jako mała dziewczynka kupowałam swojej mamie na dzień matki dezodoranty firmy Impuls. Pamiętam te nuty irysa... Te perfumy bardzo przypominają mi tamte czasy, są jednak unowocześnione i świeższe. Czuć tu pieprz, czuć tu irys. Nie zaliczyłabym ich do kategorii perfumy słodkich typu gourmand, do których w sumie można zaliczyć La Vie Est Belle. Nie ma tu żadnych nut pralinek czy waty cukrowej. Nie widzę podobieństwa do słynnych perfum Lancome. Perfumy są kwiatowe, może kwiatowo - owocowe, ponieważ poza kwiatami, pieprzem wyczuwam świeżą nutę. Czy perfumy są mocne? I tak i nie. W pierwszych minutach mogą się wydawać mocne, ale dla mnie perfumy tej firmy nie są trwałe. Daleko im do trwałości perfum popularnych marek np. do perfum Chanel nie ma nawet co porównywać. Po godzinie te perfumy tworzą tylko lekką otoczkę. Nawet jak użyję 10 psiknieć to efekt jest ten sam. Ja po godzinie bardzo słabo pachnę. Dlatego to jest powód dlaczego nie kupuję perfum tej firmy. Cena wydaje się być niska, ale zapachy są bardzo nietrwałe i można uznać, że wydajność perfum jest bardzo niska. Sam zapach można zaliczyć do dziennych i wieczorowych. Gdyby był trwalszy to byłby bardziej wieczorowy, ale nie jest. Z tego też względu nadaje się do pracy, bo jest bardzo bliskoskórny i nie powinien wpływać na otoczenie. Będzie pasował dla kobiet w szerokim przedziale wiekowym, jednak nastolatek w nim nie widzę. Polecam na kazdą porę roku poza upalnym latem. Perfumy jak dla mnie są ok i zużyje je do końca. Jednak nie kupię ponownie. Zazwyczaj dostaje perfumy tej firmy w prezencie i wtedy ich używam, jeżeli mi się podobają :).
    w3nus
    19 września 2021 o 17:57
    To tylko i wyłącznie "Jej" historia... nie moja
    Her Story to jest absolutnie „Jej Historia” i tylko jej, która niestety nie łączy się z La Vie Est Belle, do którego tak często jest porównywana . Owszem, zgodzę się, że wstęp może rzeczywiście wybrzmiewać w stylu Lancome, ale jest to tylko krótka i ulotna chwila. Irys przedstawiony w górnych nutach Avonu ma charakter kwiecia wykorzystanego w La Vie Est Belle, czyli krystaliczny i iskrzacy, ALE! Dosłownie po paru minutach pieprz daje po nosie i ten szampański irys momentalnie wpada w swoje drugie oblicze… marchewkowe xD . Tak dokładnie. Na mojej skórze Her Story to nic innego jak marchewkowy irys w akompaniamencie lekko piwnicznej paczuli. Właściwie nie czuję tu żadnych dodatkowych nut. Po prostu marchewa pełną gębą i mówiąc marchewkowy na prawdę mam na myśli marchewkowy. Coś w stylu nieumytych obierek, które przeleżały pod zlewem w kuchni minimum trzy dni. Trochę zachodzę w głowę, próbując wychwycić dlaczego tak wiele osób twierdzi, że Her Story przypomina La Vie Est Belle. W moim przypadku podobieństwo jest znikome i to tak na prawdę przez mgnienie oka na samym wstępie rozwoju bukietu. Być może to moja skóra płata mi figla, ale marchewkowy irys nie współgra mi ze słodkim typem hitu od Lancome. Co do inności omawianych perfum to tutaj muszę się zgodzić. Marchewkowe brzmienie bez „avonowej nuty” z pewnością jest niekonwencjonalne i nietypowe jak na katalogową propozycję. Parametry bez szału : parę godzin na skórze… subtelny ogon. Niestety to nie moja historia!
    W perfumerii
  • 19 marca 2021 o 15:11
    Strasznie słodkie i nietrwałe
    Perfum zakupiłam od konsultantki Avon po namowie. Żałuję. Po pierwsze naprawdę bardzo słodki zapach. Nieznośnie słodki, mimo że lubię kwiatowe, nasycone zapachy. Trwałość jest bardzo słaba - trzyma mnie więcej godzinę na skórze. +tylko za flakonik. Podsumowanie -stoi jak odświeżacz w łazience.
    Zalety:
    Wady:
    • zbyt słodkie
    • nietrwałe
    U konsultantki