Korektory pod oczy

MIYO Beauty Skin, Liquid Concealer and Cut Crease Maker Płynny korektor kryjący

Miyo Beauty Skin Concealer Liquid And Cut Crease Maker Płynny korektor, 02 Miyo 7 ml
Miyo Płynny Korektor Beauty Skin 01 Hello Cream
Miyo Beauty Skin

• 13 stycznia 2025 o 12:26
    Może być
    Płynny korektor kryjący - Standardowe opakowanie zakończone precyzyjnym aplikatorem. Korektor ma lekką, płynną formułę i średnie krycie, które można budować. Mój odcień to 02 hello yellow, który dla mnie jest zbyt jasny i zbyt żółty chociaż po wykonaniu całego makijażu zbyt mocno się nie odznacza. Sama formuła jest wegańska, a w składzie znajdziemy witaminę E, B3 czy ekstrakt z owoców granatu. Łatwo się rozprowadza i dobrze wtapia się w skórę chociaż ma tendencję do ciemnienia. Fajnie wyrównuje koloryt skóry i ją wygładza. Po kilku godzinach wchodzi w załamania skóry i im dłużej go nosimy tym bardziej wygląda sucho. Wydajność bardzo dobra. Może być.
  • 2 stycznia 2025 o 15:26
    Pomarańczka :c
    Kupiłam korektor przez stronę douglassa, na swatchach kolor hello cream wydawał się jaśniutki, taki jakiego potrzebowałam. Zawiodłam się kolorem... Nadaje się tylko pod oczy bez makijazu, jako baza pod inny korektor. Szkoda, bo formuła fajna, lekka, średnie krycie, tani, choć na tej drogerii 20zł, a normalnie chodzi po 14zł (brakowało mi do darmowej wysyłki). Niestety chyba musze komuś oddać ????. Odcień bardzo pomarańczowy, na dodatek jeszcze oksyduje.
    Zalety:
    • Lekki
    • Fajna formuła
    • Średnie, ale naturalne krycie
    • Bez efektu maski
    • Tani
    Wady:
    • Odcień hello cream jak pomarańczka
    • Oksyduje
    • Źle pachnie, chemicznie
    W perfumerii
  • 5 lutego 2024 o 0:12
    Bardzo dobry
    Korektor dobrze kryje cienie pod oczami i inne niedoskonałości na twarzy. Nie jest to krycie 100% (chociaż nie próbowałam dokładać warstw), ale strefa pod oczami po jego użyciu wygląda naprawdę dobrze. Korektor jest lekki, nie wchodzi bardzo w zmarszczki, łatwo się rozprowadza, ma fajny aplikator i jest przy tym bardzo wydajny. Korektor ładnie stapia się ze skórą i wytrzymuje w nienaruszonym stanie przez cały dzień. Wow! Małym minusem tego korektora jest opakowanie, z którego po jakimś czasie korektor zaczyna wyciekać i muszę je codziennie przecierać, mimo że stoi pionowo (w kosmetyczce brudziłby wszystkie inne kosmetyki), ale za tę cenę jestem w stanie mu to wybaczyć :) mam najjaśniejszy kolor i jest idealny dla mojej bladej skóry, wygląda bardzo naturalnie. Testowałam już różne korektory, z podobnej jak i wyższej półki cenowej i ten jest moim ulubieńcem.

Zobacz także inne Korektory pod oczy