WIZAŻ logo

• 2 maja 2026 o 11:06
    Ratunek dla przesuszonej skóry
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Używam kuracji S.O.S. od kilku miesięcy i śmiało mogę powiedzieć, że bardzo dobrze sprawdziła się przy mojej cerze mieszanej, która ma tendencję do częstych przesuszeń. Produkt faktycznie działa kojąco – skóra jest wyraźnie bardziej komfortowa, mniej napięta i ukojona już po kilku użyciach. Największym plusem jest dla mnie to, że odkąd stosuję ten krem, problem suchych skórek praktycznie przestał się pojawiać. Konsystencja jest przyjemna, dobrze się wchłania i nie obciąża skóry, co przy cerze mieszanej ma duże znaczenie. Jedynym minusem, jaki zauważyłam, jest cena regularna – dość wysoka jak na codzienną pielęgnację. Na szczęście produkt często pojawia się w promocjach, więc warto wtedy na niego zwrócić uwagę.
    Zalety:
    • skutecznie koi i nawilża skórę
    • redukuje przesuszenia i suche skórki
    • przyjemna konsystencja, dobrze się wchłania
    • nie zapycha i nie obciąża skóry
    Wady:
    • wysoka cena regularna
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 19 listopada 2025 o 14:57
    U mnie nie zrobił nic
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Nie wiem czy robię coś nie tak, czy ta marka mi po prostu nie służy, ale żaden produkt nie robi nic konkretnego. Kupiłam ten krem razem z innymi produktami tej marki i jedno co mogę powiedzieć to okropne opakowania. Gruby plastik, który jest ciężki i nie mieści się na stojąco do mojej szuflady. Produktu nie da się otworzyć przy końcówce, więc nie można wydobyć go do samego końca. Plus mało wydajny, miałam wrażenie, że szybko się skończył. Dużo bardziej podobały mi się opakowania w wersji mini, które kupiłam wcześniej w promocji. Mała plastikowana tubka, produkt wyciskany, łatwo wydobyć do końca i można zabrać w podróż - zajmuje mało miejsca. Jeśli chodzi o działanie to nie naprawił mi bariery, nie wyciszył skóry, nie zredukował zaczerwienia czy napięcia skóry po myciu. Używałam razem z ampułkami tej serii i nic. Jedyny plus to zapach, skład i cena w promocji.
    • Opakowanie w wersji mini - 14ml
    Wady:
    • Duże opakowanie i gruby plastik
    • Cena bez promocji
    • Brak działania
    • Mało wydajny
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    30 marca 2025 o 21:20
    Ekspresowe odbudowanie bariery hydrolipidowej
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Miałam mocno zaburzoną barierę hydrolipidową, nic nie działało, skóra mocno piekła, swędziała, była ściągnięta, czerwone plamy, była przesuszona - doprowadzało mnie to do szału. Pani w hebe doradziła mi ten krem, mam już drugą sztukę w zapasie. Byłam w szoku, 2 dni i wszystkie te objawy zniknęły, aż brak mi słów. Jak masz ten sam problem nie wachaj się, bierz w ciemno. Bardzo szybko się wchłania, dobrze współgra z makijażem, cera pozostaje nawilżona, odżywiona, ukojona i wygładzona a przy tym nie obciąża skóry, nada się nawet na lato
  • 11 marca 2025 o 13:23
    Kocham! Istny cud!
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Genialny! Krem na mojej buzi działa jak plasterek. Gdy moja skóra była zaczerwieniona i podrażniona to dla mnie zbawieniem był ten krem. Cudownie koi, łagodzi, nawilża, odżywia, regeneruje cerę. Od kąd go mam nigdy mnie nie zawiódł. Kremik ma gęściejszą konsystencję, daje motowe wykończenie.Świetne się sprawdza do wrażliwej, zaczerwienionej, suchej, atopowej, alergicznej, skłonnnej do podrażnień cery. Ma wygodne opakowanie, łatwo się go aplikuje. Uważam, że jest wart każdej złotówki. Po prostu cudeńko. Polecam z całego serducha! ????????
  • 3 września 2024 o 13:01
    Jestem zachwycona działaniem Bandi Medical Anti Irritate, S.O.S Intensywnej kuracji kojącej!
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Hebe
    Ten produkt stał się nieodłącznym elementem mojej pielęgnacji, zwłaszcza w momentach, gdy moja skóra wymaga natychmiastowego ukojenia. Po jego użyciu od razu odczułam ulgę – wszelkie zaczerwienienia i podrażnienia zaczęły znikać, a skóra stała się wyraźnie bardziej uspokojona i nawilżona. Co ważne, kuracja nie tylko łagodzi objawy, ale również wzmacnia barierę ochronną skóry, co zapobiega nawrotom podrażnień. Produkt ma lekką, nietłustą konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. To ogromny plus, zwłaszcza jeśli potrzebujesz czegoś, co działa błyskawicznie, ale nie obciąża skóry. Po jego zastosowaniu czułam, że moja skóra jest miękka i komfortowa, a dodatkowo świetnie współpracuje z makijażem, nie powodując jego rolowania. Opakowanie jest bardzo praktyczne – higieniczna pompka ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości produktu, a przy tym wygląda estetycznie. Minimalistyczny design opakowania idealnie wpisuje się w profesjonalny charakter kuracji. Na koniec, warto wspomnieć, że produkt jest doskonały dla osób z wrażliwą, skłonną do podrażnień cerą, jak moja. Po wielu nieudanych próbach znalezienia odpowiedniego kosmetyku Bandi Medical Anti Irritate okazał się strzałem w dziesiątkę. Zdecydowanie polecam każdemu, kto potrzebuje natychmiastowej pomocy dla swojej skóry!
    Zalety:
    • Zawartość składników łagodzących
    • Nawilżenie i odbudowa bariery skóry
    • Bezzapachowa formuła
    • Zastosowanie łagodnych konserwantów
    • Formuła wspierająca regenerację

szukaj