Oliwki do skórek i paznokci

Gehwol Med, Nagelschutz Stift Sztyft pielęgnacyjny do skórek i paznokci

5 na 51 opinię

OlaMK
    26 marca 2020 o 18:26
    Działa
    Nie wiem, czy sama zdecydowałabym się na zakup - nigdy mi nie przeszło przez myśl, żeby w ogóle takiego produktu szukać. Do tej pory istniały dla mnie tylko odżywki w formie lakieru. Cena też zniechęcająca. Ten sztyft zalegał u mojej bratowej nieużywany - miała jakąś lekka grzybicę po basenie i kupiła. Sztyft posiada wymienne końcówki, więc śmiało przechwyciłam. Moje paznokcie ostatnio były w kiepskim stanie. Kruche. Pękały końcówki. Robiły mi się takie wręcz niedorzeczne ubytki na końcówkach jakbym wycinała małe fragmenciki. Ten sztyft działa. Po 1) od razu po użyciu paznokcie wyglądają ładniej, płytka delikatnie nabłyszczona Po 2) szybko zobaczyłam poprawę - płytka wydaje się mocniejsza, mniej pękają Po 3) ten sztyft dał mi dobry nawyk większego dbania o dłonie i paznokcie więc jestem zadowolona Na pierwszy rzut oka cena taka sobie, pojemność wydaje się mała ale jest strasznie wydajny. Mażę tą samą końcówką już z miesiąc (codziennie po 2-3 razy), więc jak na miesiąc kuracji, to i cena przestaje wydawać się wysoka (a to tylko 1 z 3 sztyftów).
    Zalety:
    • całkiem skuteczny
    • wymienne końcówki
    • łatwość aplikacji, wygoda stosowania i przechowywania