Pianki do mycia twarzy

FaceBoom Oczyszczająca pianka do mycia twarzy Puszysta Kumpelka
Bielenda FaceBoom Oczyszczająca Pianka Do Mycia Twarzy Każdy Rodzaj Cery 150ml

• 7 kwietnia 2025 o 0:45
    Na razie faworyt
    Pianka zaskoczyła mnie skoncentrowaną formułą, która bardzo dobrze usuwa zanieczyszczenia, pozostałości makijażu, resztki kosmetyków oraz radzi sobie z zapchanymi porami skóry. Aplikator tworzy lekką i gęstą piankę dzięki czemu bardzo dobrze się nią myje twarz oraz szyję. Od razu po użyciu czuć moc oczyszczenia, skóra jest wręcz lekko wyjałowiona, ale jest to dosłownie chwilowy efekt. Świetnie nakłada się po niej wieczorne kosmetyki, skóra wszystko ładnie przyjmuje. Pianka lekko się spłukuje nawet pod zimną wodą. Nie pozostawia żadnej powłoki, skóra jest oczyszczona i gotowa na dalsze etapy pielęgnacji. Jedyny minus to lekko chemiczny zapach, który można wybaczyć bo po spłukaniu już go nie czuć.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Wygodna aplikacja
    Wady:
    • Chemiczny zapach
  • 17 marca 2025 o 13:45
    Bubel
    Nie polecam! Najgorsza pianka jaka mnie w życiu spotkała. Mam cerę normalną, z tendencją do podrażnień. Skóra moja po użyciu tej pianki stała się cała czerwona, podrażniona i zapchała mnie. Dzień później na mojej twarzy było pełno małych podskórnych grudek z którymi potem walczyłam prawie dwa miesiące żeby się ich pozbyć. Do tego zapach jest dość intensywny. Uważam że szkoda wydawać na nią pieniądze i na produkty z tej linii.
  • 13 marca 2025 o 14:26
    Niestety nie rozumiem zachwytu
    Niestety nie rozumiem zachwytu tą pianką. Pianka - super Zapach - super Mycie - czy tylko moja cera ( mieszana ) zacina się po kontakcie z woda ? Przy rozprowadzaniu wszystko idzie sprawnie domywa makijaż, a gdy tylko pianka poczuje wodę nagle następuje brak jakiegokolwiek „poślizgu” muszę trzeć twarz żeby domyć piankę z resztkami makijażu. Czy tylko ja tak mam ? Niestety jest to tak uciążliwe, że po pół opakowania i zrezygnowałam z użytkowania. Niestety nie o to chodzi w zmyciu pianki z twarzy.
  • 3 marca 2025 o 17:42
    Boski!
    Rewelacyjny kosmetyk od Faceboom. Skład ma super - melon, kiwi oraz limonka robią tu swoją robotę, polegającą na regeneracji i odbudowaniu naskórka. Przy tym jest bardzo delikatny. Pomimo cery skłonnej do podrażnień i trądziku nie doznałam żadnych nieprzyjemności. Konsystencja pianki jest najlepsza jaką mogę sobie wyobrazić. Wydajność tego kosmetyku jest mega - starczyło mi na kilka miesięcy. Opakowanie z atomizerem jest również na wagę złota. Z pewnością, gdy będzie owa pianka w promocji, kupię ją jeszcze nie raz.
    Zalety:
    • wszystko
    Wady:
  • 2 marca 2025 o 22:29
    Delikatna pianka
    Pianka FaceBoom zachwyca pięknym zapachem, jest wydajna i nie podrażnia skóry. Aplikacja jest wygodna, a po użyciu skóra pozostaje komfortowa, bez uczucia ściągnięcia. Jednak jej działanie oczyszczające jest dość łagodne – nie radzi sobie ze zmywaniem makijażu. Dobra jako lekki produkt do odświeżenia skóry, ale nie jako główny kosmetyk do demakijażu.
    • Skład
    • Nie podrażnia