Toniki i hydrolaty

Gift of Nature Tonizująca mgiełka do twarzy do cery naczynkowej

• 5 lutego 2025 o 16:51
    To nie dla mnie
  • 14 czerwca 2023 o 5:36
    Za lekka, żeby coś zdziałać
    Rozumiem zamysł tego kosmetyku, że miał być regenerujący, łagodzić. Bo jest skierowany do cery wrażliwej (tu naczynkowej). Niestety okazuje się, że ta mgiełka (oprócz odświeżenia) niewiele daje skórze. Jest tak lekka, że trudno o zauważalne nawilżenie, a co dopiero regenerację. Może się nadać głównie jako w miarę neutralne zwilżenie skóry przed kolejnymi krokami pielęgnacji. Nie miałam żadnego podrażnienia od tego kosmetyku, ale raczej nie miewam żadnych reakcji alergicznych itp. Kreacja tej marki jest bardzo wpadająca w oko, ale nie do końca radzi sobie z zadaniami przed nią postawionymi. Bardzo udany atomizer, używałam później do innych toników.
  • 22 stycznia 2023 o 18:13
    Zdecydowanie nie jest to mój faworyt
    Zaczynamy od opakowania jest bardzo wygodne w użyciu, spray pozwala na precyzyjne nałożenie produktu na twarz, mgiełka starcza na bardzo długo i ma przyjemny subtelny zapach który długo się utrzymuje. Skład jest wegański i naturalny jak najbardziej na plus ???? Jeżeli chodzi o działanie niestety po spryskaniu twarzy buzia mnie mocno piekła i czułam jak by była podrażniona. Oczywiście uczucie to znikało po pewnym czasie ale nie było to przyjemne. Od kosmetyku raczej oczekuje aby skóra była ukojona a tutaj jest wprost przeciwnie. Stosowałam ja tylko parę razy i oddałam mamie gdyż za każdym razem uczucie było takie samo. Jest to drugi produkt który mam z tej firmy. Balsam jak najbardziej na plus śliczny zapach i super działanie niestety mgiełki nie polecam. Mi się nie sprawdziła ????
    Annklo
    16 lutego 2022 o 22:36
    Podrażnia
    Produkt zakupiony bardziej z chęci przetestowania niż potrzeby. Niestety mimo wszelkich chęci użycia mgiełki u mnie odpada. Po aplikacji skóra robi się czerwona, podrażniona i piecze.
    Zalety:
    • Szybkie wchłanianie
    Wady:
    • Uczulający
  • 12 stycznia 2022 o 21:39
    Pieni się i podrażnia
    Opakowanie produktu to plastikowa, granatowa tubka z atomizerem rozpylającym tonik. Aplikacja przebiegała bez problemu natomiast niestety przez ciemny plastik sprawdzenie zużycia toniku było niemożliwe. Produkt ma bardzo specyficzny, przytłaczający zapach i pieni się po aplikacji. Dodatkowo nie spełnia obietnic producenta - zamiast koić i nawilżać lekko podrażnia i pozostawia nieprzyjemne, lepkie uczucie na twarzy. Plusem jest naprawdę spora wydajność i dobra dostępność. Zdecydowanie nie polecam, szczególnie cerze naczyniowej i skłonnej do podrażnień, dla której tonik jest teoretycznie dedykowany,
    Zalety:
    Wady: