Wody toaletowe damskie

Zara Pink Flambe EDT

Marza97
    6 czerwca 2023 o 14:11
    Fajny i trwały
    Oto kolejne perfumy z Zary na mojej półce. Dorwalam je na świetnej promocji za 25 zł/90 ml. Flakon mają klasyczny, prosty w kolorze intensywnego różu. Zapach jest kwaśno-kwiatowy. Mocno przebija się tu zapach soczystych kwaśnawych owoców (gruszki, cytrusów), a za nim rozciąga się ogon waniliowo kwiatowo pudrowy. Ciekawa kompozycja, odpowiednia na wiosnę i lato. Są trwałe! Miałam kilka flakonów z zary i uważam, że ten zapach jest jednym z tych trwalszych. Polecam!
    • flakon
    • trwałość
    • zapach - ciekawy, nieduszący
    mrskm
    20 marca 2022 o 21:47
    Przyjemne perfumy
    Perfumy maja przyjemny i elegancki zapach. Otulają świeżością i wyrazistością. Mają ładne opakowanie, proste, ale wyraziste. Zapach jest kwiatowy, ale znajdują się rownież nuty gruszki i czekolady. Idealne do codziennego użytkowania.
  • 23 lutego 2022 o 16:28
    Stały ulubieniec...
    Perfumy zakupiłam w Zarze za cenę około 60zł, o pojemności 100ml. Jest to już moje drugie lub trzecie opakowanie do którego wracam. Zapach wydaje się być mocny, ale nadaje się idealnie i na lato i na te chłodniejsze miesiące. Mocno wyczuwalna nuta owocowa, kwiatowa oraz wanilii. Idealnie sprawdzi się na dzień. Nie jest to zapach, który dusi czy męczy. To właśnie o niego najwięcej osób pytało się co to za zapach. Bardzo długo jest na skórze, często dla nas samych jest niewyczuwalny ale inni dookoła go czują. Opakowanie bardzo proste, minus tylko, że nie jest przezroczyste i nie wiem ile nam jeszcze produktu zostało. Idealna alternatywa dla osób, które chciałyby mieć perfumy z wyższej półki ale szkoda im po prostu pieniędzy.
    • trwałość
    Wady:
  • 20 marca 2020 o 19:02
    coś miłego na dzień
    Zapach jest dość kwiatowy i otulający znajdziemy tu nutę gruszki, fiołka i praliny. Ciepły, elegancki i kobiecy zapach który będzie idealny na dzień. Jest to doskonała alternatywa do zapachów z górnej półki na które nie chce i nie zawsze możemy wydawać dużej sumy . Cena perfum jest przystępna a opakowanie jak na zarę przystało proste i dość klasyczne co zawsze ładnie komponuje się na toaletce. Polecam każdemu kto poszukuję kwiatowego ale dość wyrazistego pachnidła na codzień.
    Wady: