Kremy na dzień

Revuele Age Revive, Coenzyme Q10 Intense Lifting Day Cream-Concentrate Krem skoncentrowany do twarzy na dzień `Intensywny lifting`

• 10 kwietnia 2022 o 22:01
    Bardzo dobry krem
    Krem Revuele, Age Revive zamknięty jest w wygodnej tubce 50 ml, z której dobrze się dozuje. Konsystencję ma bardziej gęstą, masełkowatą, białą o przyjemnym, lekkim pielegnacyjno-kwiatowym zapachu. Łatwo się aplikuje na twarz i dobrze się wchłania pozostawiając efekt matu. Ja mam cerę mieszaną w kierunku tłustej, więc ten efekt matu bardzo mi pasuje. Stosuję ten krem ok. 2 miesiące, a ostatnio tylko i wyłącznie ten krem (też na noc), i zauważyłam wyraźną poprawę stanu mojej cery. Przede wszystkim złagodził podrażnienia, nic nieładnego mi nie wychodzi (wręcz "zaleczył zmiany" po nieudanych poprzednikach), zmniejszyły się zaczerwienienia, czuję, że moja skóra jest odpowiednio nawilżona i ukojona (stosuję jednorazowo dosyć dużo tego kremu). Krem się nie roluje, makijaż ładnie się na nim trzyma. Krem kupiłam w Hebe na jakiejś promocji w b. niskiej cenie; chyba ok.7pln. Na razie nie mam takich zmarszczek czy obwisłości żeby ocenić "intensywny lifting", najważniejsze, że daje mojej cerze komfort (może za sprawą odbudowy bariery hydrolipidowej). Za taką cenę warto było spróbować; jak dla mnie to b. dobry krem w super cenie.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • kojące działanie
  • 8 kwietnia 2021 o 19:52
    Dobry krem w niskiej cenie
    Ta marka jest moim najnowszym odkryciem i wielkim zaskoczeniem. Bardzo tani krem, w poręcznej wąskiej tubce. Bezzapachowy. Rewelacyjnie sie rozprowadza. Nie złuszcza po nałożeniu na serum czy olejek. Delikatny. Lekko napina i zdecydowanie poprawia stan cery. Bardzo dobry pod fluid. Posiada filtr 15.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Działanie
    ketii
    9 maja 2020 o 10:30
    kupie ponownie
    Krem ma dość gęstą konsystencję ale bardzo szybko się wchłania a co mnie bardzo zdziwiło makijaż trzyma się o wiele dłużej na tym kremie. Cera jest wygładzona a co ważne nie zapycha mojej cery nie uczula i nie podrażnia. Opakowanie bardzo mi się podoba ponieważ jest to tubka wiec wygoda zajmuję mało miejsca jest lekki i higieniczny. Cena jest oszałamiająco niska niecałe 5 zł w hebe a jakość jak krem za 40 zł. Rewelacja
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • nawilża
    • wygładza
    • napina skórę
    • nie podrażnia
    • wygodne opakowanie
    • niska cena
    • wydajny
  • 26 kwietnia 2020 o 17:22
    Po prostu dobry
    Kupiłam ten krem nie wierząc własnym oczom, że tak mało może kosztować. Z ciekawości. Krem zamknięty jest w gumowo-plastikowej tubce. Ma dziwną konsystencję, jakby masła, ale rozprowadza się po twarzy bardzo dobrze. Ma dla mnie zapach młodych orzechów włoskich :). Krem ma dla mnie kilka zalet: najważniejsza to matowienie skóry - po rozprowadzeniu na twarzy, szybko się wchłania zostawiając twarz na długo matową. Moja skóra lubi się świecić, więc bardzo mi ta cecha odpowiada. Dodatkowo lekko wygładza i napina skórę, choć nie jest to intensywny lifting w żadnym razie. Za taką cenę nie kupiłabym lepszego :)
    Zalety:
    • Matuje twarz, lekko napina
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Kremy na dzień