Toniki i hydrolaty

Vichy Normaderm, Lotion Purifiante Adstringente Tonik oczyszczający i zwężający pory (nowa wersja)

Vichy Normaderm Tonik zwężający pory 200ml
notino.pl
Vichy Normaderm Tonik zwężający pory 200ml
Vichy Normaderm Tonik oczyszczający 200 ml
E-Glamour.pl
Vichy Normaderm toniki 200 ml dla kobiet

• 30 maja 2023 o 11:05
    Mieszana cera/ mieszane uczucia
    Tonik kupiłam bo używałam z tej serii żel do mycia twarzy i chciałam skompletować pielęgnacje z jednej serii. Tonik mocno alkoholowy, lubiłam go stosować na wypryski bo czułam ze je”wypala” odkaża, jednak stosowany na cała twarz już nie tak bardzo. Nałożony na twarz ( cera mieszana) w pierwszych chwilach sprawiał ze skóra była jakby bardziej miękka, gładka, bez skórek, napięta. Niestety po jakimś czasie buzia robiła się szybko tłusta i sucha na policzkach i nosie. Jakby produkował się nadmiar sebum żeby nawilżyć wysuszoną alkoholem skore..
    Drogeria Super-Pharm
  • 10 listopada 2022 o 17:06
    Jeden z lepszych
    Tonik Vichy Normaderm bardzo polubił się z moją buzia. Mam cerę mieszaną, na której lubią się pojawić niedoskonałości mimo, że nie jestem już nastolatką. Tonik jest dość mocny, ale doskonała oczyszcza. Po nałożeniu kremu poziom nawilżenia wraca do normy. Odkąd stosuję ten tonik stan mojej cery znacząco się poprawił
  • 28 sierpnia 2022 o 22:15
    Najlepszy tonik jaki miałam
    Tonik zakupilam wraz z żelem i kremem. Całość świetnie że sobą współpracuje. Jestem oczarowana działaniem każdego z produktów. Tonik zapach ziołowy zarówno jak krem i żel, co nie przeszkadza. Super oczyszcza skórę, nie przesusza, nie powoduje alergii przy moim azs, nie podraznia. Zmniejsza widoczność porów. Skora jest oczyszczoną, gładka. Zmniejsza niedoskonałości. Polecam.
    Zalety:
    • Zmnijesza widoczność porów
    • Skutecznie oczyszcza skórę twarzy
    • Niweluje wydzielanie sebum
    • Skora jest gładsza
    • Nie podraznia i nie uczula
  • 2 stycznia 2022 o 14:57
    Doskonale oczyszcza
    Tonik doskonale oczyszcza i zwęża pory. Po jego użyciu twarz jest wypielęgnowana i gładsza. Mam skórę mieszaną i skłonną do zaczerwienień. W ogóle nie podrażnił mojej skóry ani jej nie wysuszył. Czuć alkoholowy zapach, ale mi to nie przeszkadza. Jest bardzo wydajny. Polecam!
  • 17 sierpnia 2021 o 18:40
    Idealny do mojej kapryśnej cery
    Dla mnie idealny, dostatecznie mocny, abym mogła odczuć działanie na mojej trudnej w utrzymaniu skórze twarzy. Po użyciu czuć delikatne ściągnięcie cery, ja wyraźnie czułam oczyszczenie twarzy. Zapach mógłby być nieco mniej alkoholowy. Niemniej, zostanę przy nim na dłużej.
    Drogeria Super-Pharm