Serum do twarzy

Fluff Superfood, Hydrating Face Milk Lychee Mleko do twarzy `Liczi`

Fluff Fluff Mleko do twarzy liczi 40ml
Fluff Mleko do Twarzy Liczi 40ml

• 3 kwietnia 2025 o 20:30
    Fajny jako baza pod makijaż ????
    To mleczko to m prawdziwa perełka w mojej pielęgnacji. Lekka, mleczna konsystencja szybko się wchłania, a jednocześnie intensywnie nawilża skórę. Po regularnym stosowaniu mogę stwierdzić, że skóra jest miękka i promienna. Idealny wybór dla osób szukających lekkiego, ale skutecznego nawilżenia. Z całego serca polecam. Idealnie sprawdzi się jako baza pod podkład.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Nawilża
  • 22 marca 2025 o 20:22
    Spoko do pielęgnacji
    Mleczko z fluff o zapachu lychee to przyjemny produkt do pielęgnacji. Mleczko mocno nawilża i nawadnia skórę. Mleczko sprawia się świetnie do codziennej pielęgnacji, ma lekką konsystencję i przyjemną formułę.
    nakate_
    14 stycznia 2025 o 0:03
    Świetny dodatek do pielęgnacji
    Serum ma konsystencję odżywczego, kojącego mleczka, o owocowym zapachu. Czuć od razu, że silnie nawilża i odżywia. Świetne do stosowania na noc z kremem, a za dnia może się sprawdzić nawet i bez kremu, np pod makijaż. Skóra po pielęgnacji jest gładka i wyciszona. Szczerze mówiąc, jest to moje ulubione serum ostatnio i już zdążyłam kupić na zapas następną buteleczkę. Opakowanie jest ładne, szklane, ale będąc w połowie już widzę, że może być lekki problem z wydobyciem końca serum szklaną pipetką z pompką, przez gęstą konsystencję serum. Nie jest to wadą samego produktu, tylko opakowania.
    Zalety:
    • Kojące działanie
    • Bardzo silne nawilżenie
    • Do codziennej pielęgnacji
    Wady:
    • Trochę ciężko wybrać produkt pipetką
    wjera
    13 września 2024 o 23:37
    Nic nie robiący ulep
    Skuszona innowacyjną formułą, bogatym i całkiem dobrym składem i ceną kupiłam do testów. Zapach super i samo opakowanie też jest ładne i wygodne. Niestety, tu kończą się zalety. Produkt planowałam używać jako serum pod krem, samo serum na noc lub pielęgnację pod makijaż (w końcu producent polecał mieszać produkt z podkładem). Konsystencja jest dość wodnista, wolno się wchłania i zostawia na twarzy klejącą warstwę. Niemiłosiernie się roluje i to w każdym możliwym zestawieniu- użyty samodzielnie, pod krem oraz przy zmieszaniu z podkładem. Miałam nadzieję, że chociaż efekty będą tego warte, ale niestety nie zauważyłam żadnych. Skóra jest po nim po prostu oblepiona i tyle. Jedyny plus, że przy tym wszystkim mnie nie uczulał ani nie zapychał. Zapach faktycznie ma coś wspólnego z liczi, słodki i całkiem przyjemny. Buteleczka z grubszego szkła z pepitą robi robotę.
    Zalety:
    • skład
    • buteleczka z grubego szkła z pipetą
    • szata graficzna
    • słodki zapach
    • brak uczuleń i zapychania
    Wady:
    • brak efektów
    • nie współpracuje z innymi produktami
    • bardzo się roluje
    • oblepia skórę
  • 31 lipca 2024 o 17:55
    Bardzo lekkie serum
    Moim zdaniem sprawdzi się jako lekki krem na noc jeśli chodzi o konsystencje. Produkt jest silnie nawilżający i kojący. Jest płynny i lekki, nie jest lepki ani drażniący. Nie powoduje wysypu pryszczy czy uczucia nierówności na skórze. Według mnie bardzo wydajny.
    Zalety:
    • Lekki
    • Nie zostawia tłustego filmu
    • Silnie nawilżający