Kremy i maski do rąk

Isana Med, Krem do rąk neutralne pH 5,5 (stara wersja)

• 20 marca 2025 o 12:52
    Świetny!
    Krem bardzo mnie zaskoczył. Poradził sobie z moimi bardzo wysuszonymi dłońmi. Żaden krem nie dawał sobie rady. Cena co do jakości super! Konsystencja idealna. Na pewno zawsze będę miała go pod ręką.
    Zalety:
    • Super nawilża
    • Konsystencja
  • 3 kwietnia 2024 o 9:14
    Dobry i niedrogi nawilżający krem do rąk
    Krem do rąk Isana Med to bardzo dobry i niedrogi kosmetyk nawilżający dla skóry dłoni. Ma delikatną konsystencję, łagodny zapach i szybko się wchłania. Dobrze rozprowadza się na dłoniach, nawilża i nie uczula. ZALETY: + dobrze nawilża + delikatna formuła + łagodny zapach + szybko się wchłania + nie podrażnia i nie powoduje alergii
    Zalety:
    • dobrze nawilża
    • delikatna formuła
    • łagodny zapach
    • szybko się wchłania
    • nie uczula
    • niedrogi
    Iccgk
    22 marca 2024 o 10:15
    Na codzien ok
    Krem z popularnej drogerii, ogólnodostępny i tani. Na codzień, przy niezbyt wysuszonej skórze sprawdza się świetnie. Całkiem szybko wchłania, dobrze nawilża i nie lepi się. Gorzej z bardzo wysuszoną skóra, wtedy mógłby okazać się mało przydatny.
  • 11 września 2023 o 13:53
    Krem bardzo dobrze nawilża
    Krem kupiłam w Rossmanie i powiem szczerze, że mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Efekt był natychmiastowy. Skóra stała się nawilżona i wyraźnie wygładzona. Konsystencja kremu dość lepka, ale jako , że ten krem jest używany głównie na noc, to ta lepka konsystencja jest dobra. Opakowanie jest bardzo poręczne i wydajne. Jedna tubka wystarczy mi na kilka razy. Uwielbiam ten kremik zawsze ratuje moją suchą skórę dłoni... Zapach fajny i taki w miarę mało wyczuwalny. Cena jest dobra, wręcz był tani.
    Zalety:
    • wydajny
    • lepka konsystencja
    • niska cena
    Edzixx
    24 czerwca 2023 o 16:52
    Najlepszy
    Za tą cenę to najlepszy krem jaki miałam, dostępny w Rossman. Jest tani i dobry. Dobrze nawilża skórę, szybko się wchłania, nie potrzeba go wiele. Stosuje w ciągu dnia na dłonie i przed snem na stopy. Czuć nawilżenie aż do zmycia. Pachnie białą kosmetyką. Nie przeszkadza mi to jednak. Moje dłonie mają skłonność do alergii, zwłaszcza po rękawiczkach ogrodowych. Ten krem pomógł mi uporać się z ranami na dłoniach. Naturalne pH skóry o którym mówi producent na pewno pomaga w utrzymaniu dłoni w jak najlepszym stanie.
    Zalety:
    • pH
    • wchłanianie
    • nawilżenie
    • cena i dostępność
    • regeneruje
    Wady: