Szczotki do włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 17 kwietnia 2021 o 15:29
    Wolę prostownicę
    Kupiłam tę szczotkę już dość dawno i w sumie używałam kilka miesięcy po czym sprzedałam, bo jak dla mnie nie zdała egzaminu. Jest to dla mnie zbędny bajer, który niby prostuje włosy, ale efekt niekoniecznie jest trwały. Na pewno trzeba z nią pomimo wszelkich superlatyw poświęcić więcej czasu na prostowanie, niż tradycyjną prostownicą. Szczotka wygadza włosy, ale trzeba na pewno kilka razy nią przejechać po każdym paśmie. Przy prostownicy robię to góra dwa razy i efekt mam trwały. Niby wygładza, ale w sumie słabo niweluje puszenie. Fakt, po jej użyciu wydaje się, że jest więcej włosów, ale są napuszone. Ma nie niszczyć włosów a w efekcie bardziej naraża je na działanie wysokich temperatur (dłuższy czas). Tak jak wspomniałam na początku - po kilku miesiącach ją sprzedałam i na pewno nie kupię ponownie tego typu produktu.
    Zalety:
    • nie wiem co tu zaliczyć do zalet?
    • wykonanie?
    • dobrą markę?
    • naturalny efekt
    • i chyba na tyle
    Wady:
    • długo prostuje się nią włosy
    • efekt prostowania jest zbyt naturalny
    • naraża włosy na zniszczenia, bo trzeba nią "przejechać" każde pasmo włosów kilkakrotnie
    • efekt jest nietrwały
    • nie niweluje puszenia
    • cięzsza w obsłudze, niż prostownica
    • droga
  • 23 kwietnia 2020 o 12:47
    Szczotka prostująca włosy
    Moje włosy się bardzo puszą. Postanowiłam postawić na ten produkt. Dla mnie to totalny hit. Szybko prostuje włosy i je wygładza. Włosy są lśniące, proste i co więcej nie elektryzują się. Nie potrzebuje uzywać teraz grzebienia, bo mam to w tym urządzeniu i mogę wszystko zrobić za jednym zamachem.
    Zalety:
    • cena, działanie, efekty
    Wady:
  • 11 kwietnia 2020 o 23:15
    Produkt spełnia moje oczekiwania
    Korzystam z tej szczotki od 2 lat. Jestem z niej bardzo zadowolona. Dostalam ja w prezencie, produkty Remingtona jeszcze mnie nie zawiodły. Szczotka stosuje na czyste, suche włosy. Szybko się nagrzewa , nie szarpie włosów, rozczesowuje nie wyrywajac włosów. Wlosy nie są napuszone, nie prostuje tak jak prostownice natomiast włosy wyglądają na świeże i ułożone. Nie ma efektu ulizania włosów jak często bywa po użyciu prostownicy. Ja zauważyłam że gdy prostuje szczotka włosy są dłużej świeże A po prostownicy szybciej się przetluszczaja. Polecam.
    Zalety:
    • Regulacja temperatury
    • Włosy nie pusza się i nie elektryzuja
    • Posiada jonizacje
    • Szybki czas nagrzewania sie