Kremy na noc

Dermika Blooming Skin, Krem na noc hydrorewitalizujący

• 18 października 2023 o 17:50
    Przyjemny krem do twarzy
    Zawiera on ekstrakty z kwiatów hibiskusa, olejku z nasion kaktusa, kompleks kwasów AHA, witaminę E. Jego pojemność to 50 ml. W szklanym słoiczku mamy średniej gęstości krem o przyjemny zapachu. Dobrze się on wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. Skóra jest po nim nawilżona, wygładzona, zmiękczona i odżywiona. Nie jest to ciężki krem, tylko lekki. Także z powodzeniem można go stosować również na dzień. Oceniam go pozytywnie.
    Barbik
    3 grudnia 2021 o 17:45
    Mnie rozczarował
    Krem ma dla mnie zbyt intensywny, nieprzyjemny zapach. Stosowałam go na noc. Niestety, rano nie było wielkiego "wow". Miałam wcześniej parę tańszych kosmetyków, które zostawiały skórę po nocy dużo fajniejszą. Rano budziłam się z tłustym filmem, który znikał zaraz po umyciu. Ale po działaniu kremu, też już nie było śladu. Na szczęście nie szkodził. Nie nawilżał wystarczająco.
    Zalety:
    • no trudno mi je znaleźć
    Wady:
    • brak działania, które w jakikolwiek sposób upiększyłoby skórę po nocy
    • ciężki, tłusty film na twarzy rano
    • brak dostatecznego nawilżenia
  • 22 listopada 2020 o 21:26
    Lubię!
    Zasugerowałam się opinią poniżej i postanowiłam dać temu kremowi szansę. Rzeczywiście jest świetny! Lekki, ale nawilża przyzwoicie (dla mnie tak w sam raz), nie pozostawia żadnej denerwującej warstewki ;) ma w składzie olejek ale nie zapycha cery (a tego się bałam, bo mam tendencję). Ładne opakowanie, delikatny zapach, cena trochę wysoka ale krem bywa w promocjach. I używam go właśnie na dzień i to z przyjemnością :) Dzięki temu kremowi poznałam markę Dermika, którą do tej pory raczej omijałam w drogeriach (nie wiem czemu...), a teraz mam ochotę wypróbować inne produkty tejże firmy. A do tego kremu chętnie kiedyś powrócę. Edycja: stwierdzam, że ten krem świetnie się sprawdzi na dzień ale latem - jest lekki i nawilży dostatecznie. Natomiast w okresie zimowym może być niewystarczający w tych wymagających warunkach. A przynajmniej ja uważam, ze moja cera w tym czasie potrzebuje czegoś trochę mocniejszego. Niemniej i tak jest świetny :)
    Haftung
    9 czerwca 2020 o 21:41
    Zaskakujący :)
    Krem mnie zaskoczył. Szybko się wchłania, nie zapycha, ładnie pachnie, ma fajne opakowanie... Mógłby nieco mocniej nawilżać skórę, ale wtedy pewnie by mnie zapchał strasznie. Dla cery z zaskórnikami po 30-tce może być fajnym, lekkim kremem na noc. Albo i na dzień jak się ktoś uprze.
    Zalety:
    • Działa!
    • Ładne opakowanie
    • Dostępny w każdym Rossmanie
    • Nie zapycha skóry, która fajnie wygląda po nocy z tym specyfikiem
    Wady:
    • Skład (ale moja kapryśna cera niestety nie lubi naturalnych kosmetyków (a szkoda...)
    • Cena bez promocji to 59.90 niestety dość sporo.
    • Dostępny chyba tylko w Rossmanie

Zobacz także inne Kremy na noc