WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Płatki pod oczy

Patchology Moodpatch Happy Place Aromaterapeutyczne płatki pod oczy

4 na 51 opinię

• 6 listopada 2022 o 10:50
    Działanie słabsze niż innych płatków z tej linii
    Różowe pudełko, w których znajdują się saszetki z płatkami, zwraca uwagę z uwagi na ciekawy design. Zawiera holograficzne wstawki, które pięknie się mienią, gdy pada na nie światło. Każda para płatków znajduje się w oddzielnym opakowaniu w formie saszetki. Po otwarciu jej można zauważyć, że są zabezpieczone jeszcze plastikowym opakowaniem. Dzięki temu opakowanie jest higieniczne, a dodatkowo zapobiega wyschnięciu hydrożelowych padów. Niestety to rozwiązanie nie jest ekologiczne - generuje dużo śmieci. Budowa jest dość typowa dla hydrożelowych płatków, wyróżnia je wygląd, ponieważ zostały w nich zatopione drobne płatki kwiatów. Są cienkie, plastyczne, dzięki czemu dobrze dostosowują się do kształtu okolicy pod oczami i rewelacyjnie przylegają. Zsuwanie jest minimalne. Produkt delikatnie pachnie różą. Oby przejść do działania produktu, muszę na wstępie nadmienić, że moja skóra pod oczami jest cienka i wrażliwa oraz skłonna do podrażnień. Podczas stosowania tego produktu mogłam o tym zapomnieć, ponieważ płatki nie powodują pieczenia ani zaczerwienia skóry. Zauważyłam przyjemne uczucie napięcia skóry, odżywienia i uelastycznienia, natomiast uważam, że zielona wersja tych płatków daje bardziej długotrwały efekt. Cena za 10 płatków czyli 5 aplikacji to około 55 zł. Myślę, że ta wersja płatków Patchology nie jest warta aż tyle pieniędzy, bo nie daje długotrwałego efektu. Oczywiście nie jest zła, ale nie spełniła moich wszystkich oczekiwań. Liczyłam na intensywniejsze i trwalsze nawilżenie skóry pod oczami.