Kremy na noc

Fluff Krem na Noc Sleeping Cream 50ml
Fluff Fluff Krem do twarzy Sleeping na dobranoc 50ml

• 31 października 2024 o 14:31
    Nocne otulenie
    Bardzo lubię kosmetyki Fluff. Mają przystępną cenę, są łatwo dostępne i rewelacyjnie działają. Ten regenerujący krem to idealna propozycja na noc. Skusiła mnie oczywiście informacja o pyłku księżycowym w składzie. Rozświetla on skórę i nadaje cerze jednolity koloryt. Wygładza, nawilża i niweluje oznaki zmęczenia. Rano budzę się z miękką, rozpromienioną cerą. Co ciekawe, krem przeciwdziała także negatywnym skutkom działania światła niebieskiego, które emitują ekrany. Mnie ta informacja bardzo ucieszyła :D
    Zalety:
    • naturalny skład
    • przyjemny zapach
    • pozostawia skórę miękką, nawilżoną i wygładzoną
    • wydajny
    • nie zapycha
  • 5 kwietnia 2024 o 21:48
    super krem na noc
    Długo szukałam dobrego nawilżającego kremu na noc. Wszystkie nawet te z najlepszymi opiniami i te drogie albo zapychały albo powodował czerwone plamy na twarzy lub po prostu mi wysuszały twarz. Potrzebowalam czegoś lekkiego i nawilżającego. Na ten krem z fluff trafiłam na promocji wzięłam go,bo krem na dzień z fluffa bardzo mi sie sprawdził,tak jak wiekszosc ich kosmetyków. Krem ma fajną lekką konsystencje,łatwo rozprowadza się na twarzy i dobrze ją nawilza. Rano budzę się z miekka i nawilżoną buzią. Nie zapchał ani nie uczulił mnie ani razu. Jedynym minusem jest to,że ma mocny nieprzyjemny zapach. Mi zapachy kosmetyków nie przeszkadzaja,bo liczy sie dla mnie działanie ,ale troche sie zawiodlam bo kosmetyki z fluffa zazwyczaj pachną przecudownie a ten po prostu śmierdzi i to mocno. Mimo to i tak siegne jeszcze raz po ten krem!
    Zalety:
    • nawilża
    • koi
    • dobrze i łatwo sie rozprowadza na twarzy
    Manta21
    10 marca 2024 o 21:52
    Po prostu go nie lubie
    Ten krem mi się kompletnie nie sprawdził. Nawet nie mam ochoty się dłużej nad nim rozprawiać. Strasznie się klei, ma ładny zapach i faktycznie zostawia buzię miekką. Ale też mnie strasznie zapchał. Jestem na nie. Dosłownie go zmęczyłam
  • 18 września 2023 o 22:16
    Zapycha...
    Przez 2 lata ciągle używałam tego kremu i byłam zadowolona... Coś miło i przytulnie otulało moją twarz na noc, co wydawało się super przy mojej atopowej cerze. Jednak w te lato moja cera stała się znacznie wrażliwsza i okropnie mnie wysypało, a ten krem sprawił, że przestała oddychać, co spowodowało bardzo bolesne podskórne pryszcze. Każdy poranek był zmorą, gdy się budziłam czułam ogromne obciążenie i jeszcze mocniejsze zapchanie, jakbym miała na twarzy masło. Zimą może i to było przyjemne, ale latem jest to uciążliwe. Prawdopodobnie efekt nawilżenia też jest fałszywy, ponieważ skóra była sucha, jedynie film, który pozostawiał ten krem powodował złudne nawilżenie i zmiękczenie skóry, po zmyciu kremu cały efekt znikał.
    • wygląd
    Wady:
    • mocno zapycha
    • może uczulać
    • nie nawilża, tylko tworzy film
    • obciąża skórę
    • nie wchłania się
    • jest ciężki
    Lumi3L
    8 sierpnia 2023 o 12:04
    Fajny
    Kupiłam wersję na dzień i na noc , bo poprostu lubię kosmetyki Fluff i widzę ich działanie na swojej skórze. Krem na noc ma beżowy kolor, lekki zapach i konsystencję zimnego budyniu zupełnie inną niż krem na dzień. Nie jest tłusty, nie zostawia wkurzającego filmu na skórze, ale czuć wyraźnie, że skóra jest odżywiona i nawilzona i to są głowne zalety tego kremu. Moja normalna cera bardzo go polubiła i poleciłam go mamie, która ma cerę dojrzałą, sucha, zwiotczałą i ona również go chwali. Dobry, tani krem,który napewno kupię ponownie.
    • nawilżenie
    • odżywienie
    • brak tłustości
    Wady:
    • nie ma

Zobacz także inne Kremy na noc