Wody toaletowe damskie

Dsquared2 Wood Pour Femme EDT

• 15 czerwca 2023 o 14:25
    Piękny zapach o słabej trwałości
    Świeżutki, kwiatowi, lekki zapach, który naprawdę powoduje, że czujemy wiosnę. Ma rozwijające się nuty i zmienia się po upływie minut, cały czas zachowując świeżość. Jest słodki, ale nie nachalny. Uwielbiam stosować go na co dzień. Niestety ma słabą trwałość. W porównaniu do Versace Bright Cristal, który trochę mi przypomina wypada bardzo słabo. Po kilku godzinach praktycznie go nie czuć, nie mówiąc już o zostawaniu na ubraniach. Całe szczęście zakupiłam 100 ml :)
    • flakon
    W perfumerii
  • 15 czerwca 2022 o 10:42
    Piękny kwiatowy zapach dla młodych dam
    Jestem w posiadaniu słodkiej 5ml miniaturki tego przepięknego zapachu. Zamówiłam go w ciemno, zachęcona opisem. Nie wiem dokładnie co, ale ten zapach przypomina mi któryś z zapachów bardziej znanych marek perfumeryjnych. Może dlatego mi się tak podoba. Wydaje mi się, że jeszcze lepiej będzie leżał na osobie młodszej, takiej w wieku max 25 czy 30 lat, ale zużyję ten flakonik z przyjemnością.
    Zalety:
    • piękny zapach, który nie męczy i nie powoduje bólu głowy
    • wyczuwalne kwiaty i drzewne akordy
    Wady:
    • 6 godzin max na mnie
    • brzydki flakon
    W perfumerii
    Hermoso
    25 lipca 2021 o 22:38
    Miłość od pierwszego powąchania!
    Używa od:próbka
    Rok temu na urodziny dostałam kosmetyki i kilka próbek od koleżanki. Jakoś niedawno mi się przypomniało i musiałam wypróbować. Pierwsza moja reakcja na zapach to... Szok... W swojej kolekcji nie mam dużo perfum, nie zwracam na to dużo uwagi, mam tylko 3 i to mi starcza... Ale kiedy powacąchałam te perfumy pierwsza moja myśl to była: Muszę go mieć w pełnowymiarowej wersji! Zapach jest słodki ale świeży. Przypomina mi trochę zapach z dzieciństwa, jakoś tak pozytywnie mi się kojarzy, dziwnie to zabrzmi ale wywołuje u mnie dobre uczucia. Zapach jest w sam raz na lato, uwielbiam używać go po prysznicu, dodaje mi uczucie extra świeżości na dzień i na noc. Uwielbiam słodkie perfumy i ten taki jest słodko - świeży. Jedyne perfumy, które skradły moje serce i wywołały efekt WOW! Jest też bardzo trwały. Polecam wypróbować miłośniczkom słodkich zapachów.
    Zalety:
    Wady:
    • Z tego widzę to cena w Polsce jest droższa aż o 100 zł niż za granicą
  • 2 maja 2020 o 10:18
    Moja nowa miłość!
    Dostałam w prezencie zestaw składający się z tego zapachu, balsamu i żelu pod prysznic. Zakochałam się w tych nutach od pierwszego powąchania! Ogólnie nie jestem fanką słodkich perfum, ale ten aromat jest tak uzależniający, że nie mogłam mu się oprzeć! Perfumy są zamknięte w pięknym, eleganckim flakonie, który pięknie prezentuje się na półce. Design jest raczej minimalistyczny, co również mi się podoba. Zapach... Aż ciężko jest go opisać! Niesamowicie kwiatowy, ale równocześnie delikatny. Lekki, a zarazem odpowiednio wyraźny. Słodki, ale nie za słodki. Ma w sobie jakąś głębię, nie jest zwykłym, slodkawym pachnidlem, a zrównoważonym zapachem, który przy każdym powąchaniu odkrywa przed nami nowe nuty. Pachnie kwiatami, cytrusami, drewnem. Utrzymuje się na skórze calutki dzień. Nadaje się idealnie na dzień i na okres wiosenno-letni.