Kremy na noc

The Saem Urban Eco, Waratah Light Cream Lekki krem do twarzy

• 15 marca 2021 o 10:23
    lekkie nawilżenie
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Dysponowałam kilkoma próbkami kremu, które zawsze zabieram na wyjazd. Krem mnie bardzo przekonał. Cenię, gdy się wchłania i nie zostawia tłustej poświaty ( na dzień, bo na noc preferuję z kolei treściwe formuły). Nawilża i powoduje, że skóra wygląda ładnie. Ta konsystencja jest boska. Można stosować na okolice oczu, nie powoduje podrażnienia. Na lato być może skuszę się na pełnowymiarowe opakowanie/
    uladula
    3 marca 2021 o 10:29
    Ulubieniec!
    Trafiłam na niego przypadkiem na promocji w Hebe i postanowiłam sprawdzić - oczywiście nie zawiódł mnie :) Krem mimo wysokiej ceny jest naprawdę wydajny - duży słoiczek który przy codziennym użyciu rano wystarcza na 3/4 miesiące. Jest lekki, super rozprowadza się po skórze, nie pozostawia lepkiej warstwy - skóra jest po nim gładka i nawilżona, a co najważniejsze - od razu gotowa na nałożenie makijażu. Na pewno wypróbuję inne kosmetyki tej marki bo uważam że warto :)
    Zalety:
    • wygląd, konsystencja, działanie
  • 4 listopada 2020 o 13:12
    Bardzo dobry :)
    Krem otrzymałam w prezencie od mojej przyjaciółki. Super szybko się wchłania, więc idealnie sprawdza się jako baza pod makijaż. Nie zapycha porów. Używam go zarówno na dzień (jako baza pod makijaż), jak i na noc. Polecam :)
  • 26 października 2020 o 12:28
    Cudo!
    Dostałam go w prezencie od mojej mamy i od razu się zakochałam :) Śliczne opakowanie, wyróżnia się wśrod innych moich kosmetyków. Jest bardzo lekki i super się wchłania. Skóra jest nawilżona i lekko rozjaśniona. Nie daje lepkiego uczucia na skórze, którego wprost nie znoszę :)
    Zalety:
    • rozjaśnienie skóry
    • wchłanianie
    • lekkość
    Wady:
  • 28 sierpnia 2020 o 10:07
    Krem dla zapracowanych
    Krem Saem kupiłam skuszona zapewnieniami o jego lekkości i szybkim wchłanianiu. Chociaż mam też inne kremy, także z tej marki, które szybko się wchłaniają, to wolę jednak nałożyć je i wklepać powoli, masując przy tym twarz i zrobić z tego swój mały rytuał ;) Ten krem natomiast kupiłam aby używać go na szybko rano, gdy mam dosłownie kilka-kilkanaście minut i potrzebuję szybko użyć czegoś do nawilżenia skóry. W tej roli krem sprawdza się świetnie! Ma naprawdę lekką konsystencję, wchłania się błyskawicznie i dobrze nawilża. Jest idealnym kremem na dzień, ponieważ zostawia taki zdrowy blask (nie mylić ze świeceniem się skóry jak od sebum), działa ochronnie. Bardzo dobrze używało mi się go podczas upałów - nie czułam go na skórze i nie pozostawiał lepkiego filmu. Bardzo polecam właśnie dla osób zabieganych, zapracowanych, którzy mają mało czasu na poranną pielęgnację a nie chcą rezygnować z dbania o swoją skórę. :)
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • nawilżenie
    • zdrowy blask
    • szybciutko się wchłania
    • nadaje się na upały
    • nie daje lepkiego efektu
    • wydajny

Zobacz także inne Kremy na noc