Kremy uniwersalne

Floslek żeLove, Moisturizing Aloe Water Bomb 2 in 1 Nawilżający żel do pielęgnacji twarzy, szyi i dekoltu

• 15 września 2024 o 21:09
    przyjemny krem na upały
    Krem a właściwie powinnam powiedzieć żel to bardzo przyjemny produkt, zwłaszcza w sezonie letnim gdy mamy duże upały. Ma półprzezroczystą konsystencję, pachnie aloesem ale nie jest to nachalny zapach. Mam cerę normalną w kierunku mieszanej i dla mnie zapewniał odpowiednie uczucie nawilżenia. Niestety nie sądzę żeby dawał to samo cerom suchym. Jedyny jego minus to to że dość długo po wchłonięciu się jeszcze się lepi. Dobrze za to sprawdził się w wieloetapowej pielęgnacji (nie rolował się) oraz pod makijażem.
    Zalety:
    • żelowa konsystencja
    Wady:
    • dość długie uczucie lepkości po wchłonięciu
    Inne
  • 25 lutego 2024 o 19:58
    Nie kupię tego żelu ponownie
    Ten produkt ma chyba tylko dwa plusy czyli piękny słodkawy zapach i żelową, chłodząca konsystencję, natomiast efektów działania tego żelu nie widzę wgl , nawilżenie praktycznie zerowe a co dla mnie najgorsze to produkt pozostawia po zastosowaniu lepką/ klejąca się warstwę . U mnie ten produkt ani trochę się nie sprawdził dlatego nie sięgnę po niego ponownie.
  • 25 lutego 2024 o 19:23
    świetny!
    Idealny żel na noc dla ukojenia suchej skóry. Ma lekką żelową konsystencję, która wchłania się po około 10 minutach. Zauważyłam po nim naprawdę świetne efekty. Przyniósł ukojenie i nawilżenie mojej skórze, nadał glow, dzięki któremu moja skóra wyglądała na bardzo świeżą. Nie miałam po nim uczucia ściągnięcia.
  • 1 stycznia 2024 o 16:00
    Brak jakichkolwiek efektów
    Ciekawy produkt o lekkiej, żelowej konsystencji. Szybko się wchłania, delikatnie chłodzi. Ma delikatny, subtelny zapach.Produkt jest wydajny. Posiada wygodne opakowanie. Natomiast nie spełnia moich oczekiwań. Nie zauważyłam żadnych rezultatów. Pomimo ,że jest dostępny w drogeriach, aptekach oraz ma niską cenę ponownie nie zdecydowałabym się na zakup tego produktu.
  • 22 sierpnia 2023 o 9:40
    Dobry żel
    Żelowe konsystencje bardzo lubię, szczególnie latem i ten produkt sprawdził mi się bardzo dobrze w upały. Bardzo ładny zapach, żelowa konsystencja, można go włożyć do lodówki, żeby efekt chłodzenia był jeszcze większy. Żel jest dość gęsty, dzięki czemu wydajny. Nakładałam go na twarz i szyję. Oczywiście, stosuję kilkuetapową pielęgnację, więc nie wiem czy dawał on nawilżenie na twarzy, jednak moja skóra nie była wysuszona po jego stosowaniu. Nie podrażnił mojej wrażliwej skóry, ani jej nie zapchał. Zostawia lekką lepką warstwę na buzi, więc nie każdy go polubi.
    Zalety: