Pasty do zębów

Jordan Stay Fresh White Smile, Pasta do zębów z efektem wybielania

• 6 kwietnia 2022 o 14:57
    Pasta do zębów o właściwościach wybielających z serii Stay Fresh kusiła mnie od jakiegoś czasu. Produkty wybielające stosuję regularnie i mam swoje ulubione produkty. Ta pasta bardzo dobrze odświeża oddech, dokładnie oczyszcza, jednak nie przynosi spektakularnych efektów jeśli chodzi o wybielanie.  Opakowanie Kartonik ma prosty, ale ładny design. Biel oraz różne odcienie szarości z geometrycznymi wzorami niewątpliwie przyciągają uwagę kupującego. Na kartoniku znajdują się najistotniejsze informacje na temat kosmetyku. Pasta znajduje się w tubce o takim samym wyglądzie. Wykonano ją z miękkiego tworzywa, co ułatwia dozowanie. Tubka jest zamykana na zakrętkę. Przed pierwszym otwarciem tubka zabezpieczona jest foliową plombą. Pasta  Pasta przypomina mi klasyczne,  zwykłe pasty i tak naprawdę to oprócz obietnic producenta i krzykliwych haseł reklamowych na opakowaniu, to niczym się od nich nie różni. Ma kolory biały i niebieski układające się w poziome paski, co wygląda bardzo ciekawie. Posiada wyrazisty, miętowy zapach i smak, nie piecze w język, a ten aromat daje uczucie odświeżenia przez dłuższy czas. Konsystencja jest gęsta i zbitą co ułatwia nakładanie na szczoteczkę. Pasta bardzo dobrze się pieni i dokładnie oczyszcza powierzchnię zębów. Rzeczywiście produkt dobrze odświeża i to na długi czas. Jeśli chodzi o wybielanie to niestety nie spełniła moich oczekiwań. Rozjaśnienie szkliwa deklarowane przez producenta jest praktyczne niezauważalne. Kolor szkliwa pozostał praktycznie bez zmian, choć liczyłam choćby na delikatne, łagodne wybielanie, nie spodziewałam się cudów, ale mimo to się zawiodłam. Produkt jest wydajny i można zakupić go w korzystnej cenie, jednak rozczarowałam się i więcej nie wrócę do niej. To zwyczajna pasta jakich wiele na rynku.  Plusy  Długotrwałe odświeżenie Gęstą konsystencja Miły zapach i smak  Ładny design Wydajność Cena Minusy  Brak efektów obiecywanych przez producenta
  • 29 kwietnia 2021 o 8:39
    White Smile
    Pasta większego wrażenie na mnie nie zrobiła. Nie ma intensywnego miętowego smaku, więc uczucia odświeżenia jakiegoś mega mocnego też nie ma. Nie zaobserwowałam absolutnie żadnego działania wybielającego, nawet delikatnego. Raczej do niej nie wrócę.
  • 25 maja 2020 o 12:51
    Polecam
    Bardzo fajna pasta do zębów o przyjemny, delikatnym smaku. Świetnie czyści oraz dobrze się pieni. Co najważniejsze nie podrażnia naszych dziąseł ani zębów. Ładnie i delikatnie wybiela.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu