Żele pod oczy

Floslek Żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem i aloesem (nowa wersja)

_inga
    22 czerwca 2023 o 18:32
    Żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem i aloesem, Floslek
    Żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem i aloesem kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie zawiera 15 ml kosmetyku, zapłaciłam około 12 zł. Żel jest bezzapachowy , ma żelową konsystencję, łatwo się rozprowadza, dobrze się wchłania, nawilża, regeneruje, łagodzi, zmniejsza obrzęki, jest wydajny. Żel stosuję razy dziennie , rano i wieczorem, dobrze sprawdza się pod makijaż a wieczorem lubię go przed nałożeniem nieco schłodzić . Dodatkowy plus za skład 94% składników pochodzenia naturalnego, oraz za opakowanie pozwalające na łatwą wygodną higieniczną aplikację. Podsumowując żel jest skuteczny , wydajny i w atrakcyjnej cenie, moim ulubiony żelem pod oczy od firmy Floslek jest żel ze świetlikiem i chabrem jednak ten żel ze świetlikiem i aloesem też dobrze się sprawdza. Polecam !
    Zalety:
    • bezzapachowy
    • nawilża
    • odżywia i regeneruje
    • łagodzi, zmniejsza obrzęki, daje przyjemne uczucie ulgi
    • skład 94% składników pochodzenia naturalnego.
    • nie zawiera alkoholu, aluminium, parafiny, PEG, SLES, SLS
    • wygodne praktyczne opakowanie
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 1 grudnia 2022 o 23:10
    Super
    Ot taki mały kremik pod oczy. Kupiłam w supermarkecie za 10 zł. Nie lepił się i dobrze rozprowadzał . Nie miałam problemu z makijazem. Szybko się wchłaniał . Trochę problematyczne opakowanie dla długich paznokci- opakowanie w małej beczułce. Nie uczulał . Bezzapachowy.
    Zalety:
    • Cena wchłanianie
    zozell
    29 sierpnia 2022 o 22:00
    Bez większych oczekiwań
    Był to najtańszy produkt przeznaczony do okolic oczu jakiego dotychczas używałam. Cena? 11 zł. Czy bubel? No nie. Nie spodziewałam się wiele, nagle skończył mi się krem pod oczy i musiałam kupić coś na już i kupiłam krem/żel w aptece. Za tę cenę nie spodziewałam się wygładzenia/rozjaśnienia. Ale przyznam, że całkiem dobrze nawilżał oraz łagodził. Ale czasem mi się rolował(?). Specjalnie dla tego kremu zmodyfikowałam trochę kolejność pielęgnacji, przed tym żelem, najpierw nakładałam produkt do oczu, później dopiero krem, ale zauważyłam, że przy rozsmarowywaniu kremu po twarzy to w okolicach oczu mógł się zebrać jeszcze nie wchłonięty żel. Dlatego najpierw nakładałam krem, później dopiero żel. Jeśli nie oczekujecie wiele od produktu do oczu to warto wypróbować. Nie przepłaci się i nie będzie szkoda tych pieniędzy.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • nie podrażnia
    • lekki
    • cena!
    Wady:
    • dla wymagających się nie sprawdzi
    • lepi się
    • potrafił się zbierać w załamaniach
  • 16 sierpnia 2022 o 9:06
    to juz moj kolejny żel
    To juz moje kolejne opakowanie tego żelu, wypróbowałam prawie wszystkie kolory z tej serii. Używam tych żeli od dobrych kilku lat i jestem z nich zadowolona. Żel działa tak jak zapewnia producent, z pewnościa przynosi ulgę zmeczonym oczom, warto go też trochę schłodzić przed nałożeniem żelu. Łagodzi zaczerwienienia i sprawia ogólne wrażenie ukojenia. Ja nakładam go na opuchnięte rano oczy i bardzo dobrze sobie z tym problemem radzi. Opakowanie jest wygodne w aplikacji jest to tubka z wydłużonym aplikatorem dzięki czemu łatwo nałozyć małąilość w sam raz pod oko. Produkt łatwo się wyciska i w zasadzie zużywa do końca bez przecinania opakowa. Jest wydajny mi starczu na ok 3 miesiące jedno opakowanie.Produkt jest bezzapachowy o delikatnym składzie dla alergików co jeast dodatkowym plusem. Konsystencja tak jak nazwa wskazuje jest żelowa o przezroczystej barwie. Jestem zadowolona z produktu i kupię go jeszcze raz. zwłaszcza, że cena tego żelu jest korzystna.
    Zalety:
    • działanie
  • 19 lipca 2022 o 17:12
    Delikatny, bezzapachowy i chłodzący żel ze świetlikiem i aloesem.
    Kupiłam kilka żeli pod oczy i na powieki z Flosleku w jednym z marketów. Wszystkie opakowania były w formie słoiczka z plastiku, dodatkowo zabezpieczone sreberkiem pod nakrętką. Umieszczone w kartoniku z wszystkimi czytelnymi informacjami dotyczącymi produktu min. pojemność 10 g, czas na zużycie 3 miesiące od momentu pierwszego otwarcia (PAO). Zastosowanie, działanie, instrukcja aplikacji, skład itp. Sam żel jest bezzapachowy, galaretowaty jak to żel, nieco się lepi i dość długo wchłania. Stosuje najczęściej grubszą warstwę na noc. Wyraźnie czuć nawilżenie, ukojenie, chłodzenie ( najlepiej umieścić produkt w lodówce). Wydajność jest średnia, a cena to wynagradza. Opakowanie może mało higieniczne ale używam zawsze w domu po uprzednim myciu rąk i oczyszczeniu twarzy. Spektakularnych efektów nie oczekiwałam, ot co taki mały wspomagacz codziennej rutyny ;) Na plus produkt w 94% jest naturalny, wegański, tani, dostępny i Polski.
    Zalety:
    • delikatna żelowa konsystencja
    • bezzapachowy
    • delikatny w działaniu, nie podrażnia skóry wrażliwej wokół oczu
    • do stosowania na powieki i pod oczy
    • delikatnie chłodzi, napina, regeneruje, nawilża
    • najlepiej stosować schłodzony
    • dostępny w formie słoiczka, a nowsza wersja w tubce
    • Polska firma
    • czas na zużycie to 3 miesiące od momentu pierwszego otwarcia (PAO)
    • produkt wegański
    Wady:
    • długo się wchłania
    • trochę się lepi
    • mało wydajny
    • super efektów nie zapewnia ale miło wspomaga codzienną pielęgnację

Zobacz także inne Żele pod oczy