Maseczki w płachcie

Vichy Mineral 89, Fortifying Recovery Mask Maska wzmacniająco-regenerująca w płachcie

• 29 grudnia 2024 o 1:35
    Natychmiastowe ukojenie
    Ta maska bardzo przypadła mi do gustu. Wyjątkowa propozycja opakowania mnie zauroczyła, ponieważ mamy w saszetce osobno płachtę, a osobno specjalne serum, więc wystarczy jedynie płachtę nasączyć w całości i nasza maska już jest gotowa do użycia. Ilość serum do nasączenia płachty jest solidna, nie ma się do czego przyczepić. Sama esencja, w której nasączamy naszą płachtę składa się z mieszanki dwóch składników, czyli z 89% wody wulkanicznej Vichy i kwasu hialuronowego, który jest naturalnego pochodzenia. Płachta po nasączeniu i nałożeniu na twarz bez problemu przylega do skóry. Zapach jest wyjątkowo subtelny, zupełnie nie przeszkadza, a wręcz idealnie się komponuje i sprzyja relaksującym chwilom z maską ;). Ta maska jest dla mnie genialna, bo działaniem przypomina magiczny eliksir, który nie tylko nawilża, ale i rewitalizuje naszą skórę, co w połączeniu nadaje skórze zdrowy blask i promienny wygląd. Skóra jest widocznie uspokojona i odżywiona po masce i co ważne, efekt ten utrzymuje się dosyć długo. Vichy Mineral 89 Fortifying Recovery Mask maska ​​zaskakuje szybkim działaniem. Wystarczy zaledwie 10 minut, a po zdjęciu płachty z serum wystarczy resztki wklepać delikatnie w skórę i w zasadzie to jedyne, co musimy wykonać, by cieszyć się efektem miękkiej, niesamowicie gładkiej i pięknie rozświetlonej skóry ;).
    Zalety:
    • Pozostawia skórę cudownie nawilżoną, zregenerowaną i taką 'dopieszczoną'
    • Oryginalne opakowanie, które przyciąga wzrok
    • Efekt wygładzenia skóry jest rewelacyjny
    • Nie podrażnia
    • Nie zapycha porów
    • Bardzo przyjemny zapach
    • Sam rytuał pielęgnacji z tą maską jest bardzo relaksujący
    Wady:
    • Cena jest niestety dosyć wysoka, ale za kompleksowe działanie tej maski warto
    azileiz
    26 lipca 2024 o 20:45
    Natychmiastowa Ulga i Blask dla Zmęczonej Skóry ;)!
    Vichy Minéral 89 Fortifying Recovery Mask to produkt, który zdecydowanie wyróżnia się na tle innych masek na tkaninie. To jak mała kuracja spa zamknięta w jednej saszetce, która błyskawicznie przynosi ulgę i odświeżenie zmęczonej skórze. Główną zaletą tej maski jest jej intensywne nawilżenie. Dzięki zawartości kwasu hialuronowego i wody termalnej Vichy, maska działa jak skoncentrowane serum, które wnika głęboko w skórę, zapewniając natychmiastowe nawodnienie i uczucie ukojenia. Już po jednym użyciu moja skóra była wyraźnie bardziej nawodniona, miękka i pełna zdrowego blasku. Co więcej, maska ma doskonale dopasowany kształt i materiał, który jest miękki i przyjemny w dotyku, co sprawia, że jej aplikacja to prawdziwa przyjemność. Maska świetnie przylega do twarzy, dzięki czemu składniki aktywne mogą równomiernie się wchłaniać. Nie przesuwa się ani nie zsuwa, co pozwala na wygodne użytkowanie nawet podczas wykonywania codziennych czynności. Efekt po zastosowaniu Vichy Minéral 89 Fortifying Recovery Mask jest wręcz niesamowity. Skóra staje się bardziej elastyczna, wygładzona i odżywiona. POLECAM
    Zalety:
    • skóra jest nawilżona miękka i pełna blasku
    • świetnie przylega do twarzy
    • wygodna w użyciu
  • 16 lipca 2024 o 11:22
    Super
    Opakowanie maski jest estetyczne i profesjonalne, typowe dla produktów Vichy. Maska jest dobrze zabezpieczona w foliowym opakowaniu, co zapewnia jej świeżość i higienę. Maska w płachcie jest bardzo łatwa do nałożenia. Materiał jest miękki i dobrze nasączony serum, co sprawia, że maska dobrze przylega do twarzy i nie zsuwa się. Rozmiar płachty jest uniwersalny i dobrze dopasowuje się do różnych kształtów twarzy.Po nałożeniu maski odczuwa się przyjemne chłodzenie, które jest bardzo relaksujące. Po około 15-20 minutach (zalecany czas aplikacji) skóra jest wyraźnie bardziej nawilżona, napięta i odświeżona. Maska nie powoduje podrażnień ani uczucia lepkości, a resztki serum szybko się wchłaniają. Efekty stosowania maski są zauważalne natychmiast po pierwszym użyciu. Skóra jest widocznie nawilżona, promienna i wygładzona. Regularne stosowanie maski (raz w tygodniu) przynosi długotrwałe korzyści w postaci poprawy elastyczności i ogólnego wyglądu skóry.
  • 6 lipca 2024 o 11:45
    Świetny produkt, ale szkoda mi go marnować na raz..
    więc przecinam ostrożnie górny róg i przelewam całą zawartość do pustego opakowania po np. Vichy booster mineral 89 i w ten sposób mam prawie 30ml produktu, który używam kilkanaście razy jako całonocna maseczka / krem na noc. Sam produkt jest genialny, tak jak cała seria Mineral 89. Maska nie pachnie, ma trochę bardziej gęstą konsystencję niż booster. Idealnie rozprowadza się po skórze. Natychmiast koi, łagodzi, przede wszystkim intensywnie nawilża, regeneruje, wzmacnia skórę. Wszystkie obietnice producenta są tu spełnione. Produkt idealnie sprawdza się cały rok, szczególnie po letnich kąpielach słonecznych. Można go wtedy trzymać w lodówce.
    aska68
    23 czerwca 2024 o 7:58
    Kupiłam kolejny raz
    Kupiłam kolejną maskę Vichy, Mineral 89, Fortifying Recovery Mask , ponieważ moim zdaniem jest to jedna z najlepszych maseczek nawilżających , które miałam i nie drażni mojej skóry skłonnej do wysypek alergicznych. Powieki i skóra pod oczami też nie są podrażnione. Jedynym minusem maseczki jest jej podział na dwie części i trzeba mieć wprawę , aby nałożyć ją. Ale ten niewielki problem spotkałam tylko przy pierwszym stosowaniu .Jedynym minusem maski jest cena, ale taki nawilżający szot jest prawdziwym ratunkiem dla skóry, szczególnie latem ,a nawilżenie odczuwam długo, dlatego warto kupić maskę , nawet kilka .
    Zalety:
    • długotrwały efekt nawilżenia
    • nie podrażnia skórę
    • powieki nie są podrażnione
    • neutralny zapach
    Wady:
    • trzeba mieć wprawę przy pierwszym zastosowaniu

Zobacz także inne Maseczki w płachcie