Maseczki w płachcie

Garnier Moisture+Aqua Bomb

• 15 kwietnia 2025 o 22:55
    Świetna maseczka
    Używa od:próbka
    Maska na tkaninie Hydra Bomb Sheet Mask od marki Garnier. Maseczka jest dobrze nasączona esencją, co jest na plus. Ja resztę esensji używam na szyję oraz dekolt. Płachta dobrze przylega do twarzy, chociaż otwory na oczy i usta mogłyby być trochę lepiej dopasowane. Zapach jest bardzo delikatny, przyjemny i nienachalny. Po zdjęciu maseczki skóra jest wyraźnie nawilżona i odświeżona. Skóra jest miękka w dotyku i wygląda na bardziej promienną. Esencja, która pozostaje na twarzy, szybko się wchłania.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża
    • Duża ilość esensji
    Wady:
    • Wyższa cena
  • 19 marca 2025 o 18:52
    Najlepsza drogeryjna maska
    Efekty po użyciu: Maseczka Garnier Hydra Bomb to prawdziwy hit w pielęgnacji skóry, szczególnie jeśli potrzebujesz intensywnego nawilżenia i odświeżenia. Po użyciu skóra staje się wyraźnie bardziej nawilżona, miękka i promienna. Produkt działa jak "zastrzyk" wilgoci, co jest idealne dla osób z suchą lub zmęczoną cerą. Tekstura i aplikacja: Maseczka w formie płachty jest wygodna w użyciu, dobrze przylega do twarzy i nie zsuwa się. Serum, którym jest nasączona, ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Dla kogo? Świetnie sprawdzi się dla osób, które potrzebują szybkiego efektu nawilżenia i odświeżenia, np. przed ważnym wyjściem lub po długim dniu. Podsumowanie: Garnier Hydra Bomb to maseczka, która dostarcza skórze natychmiastowego ukojenia i blasku. Doskonała jako element pielęgnacji lub "ratunek" dla przesuszonej cery. Zdecydowanie warto ją mieć w swojej kosmetyczce!
  • 10 marca 2025 o 12:19
    Wybieram kiedy jest w promocji
    Maseczki w płachcie to mój ulubiony rodzaj masek, dlatego też wypróbowałam tą. Słyszałam na jej temat dużo dobrych opinii wśród znajomych. Maseczka kosztuje ok. 15 zł w cenie regularnej, ale polecam polować na promocję, bo często można kupić ją za 8/9 zł. Jak na jednorazową maseczkę pierwotna cena jest dla mnie trochę zbyt wysoka. Sama maseczka zrobiona jest z przyjemnego materiału, a w środku opakowania znajduje się dosyć sporo płynu. Zawsze wykorzystuję ten nadmiar na szyję, dekolt i ramiona. Maski nie stosuję zbyt często, ale odczucia jakie mam po jej użyciu to przede wszystkim wygładzenie cery, nawilżenie i ogólna poprawa miękkości skóry. Staje się ona znacznie przyjemniejsza w dotyku. Produkt pozostawia bardzo delikatną warstwę po zdjęciu materiału i wmasowaniu kosmetyku, ale nie przeszkadza mi ona, bo stosuję go zawsze przed snem. Co ważne, mam skórę tłustą i mimo to maseczka dobrze się u mnie sprawdza, nie zapycha, nie powoduje wysypu podskórnej kaszki, z którą często mam problem.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża
    • Wygładza
    • Sporo płynu w opakowaniu
    Wady:
    • Dość wysoka cena wyjściowa
    Bpjvx
    25 lutego 2025 o 0:55
    Świetna!!! Uratowała moją cerę
    Maseczki garniera to moje ostatnie odkrycie, już zrobiłam zapas. Mam cerę trądzikową, tłustą, ale przez kuracje kwasami w walce z trądzikiem mam ostatnio mocno przesuszoną i podrażnioną twarz i w żadnym produkcie nie mogłam znaleźć ukojenia aż ta maska wylądowała na mojej twarzy. Przepiękny zapach, tkanina należy do tych lepszej jakości, grubsza, przyjemna i idealnie przylega na mojej twarzy, nie zsuwa się, po prostu jakby była wycięta na moje proporcje. A teraz najważniejsze - działanie. Działa cudownie, w ciągu tych 15 minut moja podrażniona skóra wręcz wypiła esencję, szybko się wchłonęła co dla mnie jest na plus, nie lubię czekać wieki aby nałożyć kolejne etapy pielęgnacji. Poczułam prawdziwe ukojenie, którego tak mi brakowało, a cera odżywiona, rozświetlona, po prostu wyglądała ładnie, jestem zachwycona
    Zalety:
    • Dobrze przylega
    • Nawilża
    • Koi
    • Poprawia wygląd skóry
  • 25 lutego 2025 o 0:16
    Nawilżenie w 15 minut
    Już po nałożeniu czuć przyjemne chłodzenie, a skóra staje się bardziej miękka i napięta. Po zdjęciu maski twarz wygląda świeżo i zdrowo, ale... efekt nie jest długotrwały. Po kilku godzinach wszystko wraca do normy, więc nie jest to produkt, który faktycznie poprawia kondycję skóry na dłużej.
    Zalety:
    • Natychmiastowe uczucie nawilżenia
    • Przyjemny efekt odświeżenia i ukojenia
    • Duża ilość esencji w opakowaniu
    Wady:
    • Efekt nie utrzymuje się długo

Zobacz także inne Maseczki w płachcie