Chusteczki dla dzieci

Nemdil Baby Wet Wipes Chusteczki nawilżane dla dzieci

• 23 czerwca 2020 o 16:40
    Jedne z gorszych jakie miałam
    Chusteczki nawilżane to coś, czego u mnie nie może zabraknąć. Nie jestem mamą, ale chusteczki dla dzieci goszczą u mnie bardzo często - po prostu są wygodnym sposobem do oczyszczania dłoni podczas wykonywania makijażu, czasem służą mi do demakijażu kiedy akurat zabraknie mi chusteczek do tego przeznaczonych, a nawet jako chusteczki do higieny intymnej czy sprzątania. Miałam naprawdę mnóstwo różnych rodzajów i wiem czego od takiego produktu oczekuję. Te niestety należą do gorszych pod względem jakości, a przede wszystkim wykonania. OPAKOWANIE Opakowanie jest klasyczne jak na tego typu produkt – mamy tutaj sporo chusteczek z foliowym opakowaniu z nadrukiem przedstawiającym słodkiego, uśmiechającego się dzidziusia. Kolorystyka jest prosta – przeważa biel i żółć z kolorowymi elementami zdobiącymi logo marki. Całość prezentuje się schludnie. Opakowanie zamykane jest na nalepkę, która szybko traci klej, co może przekładać się na wysychanie chusteczek. Ja znalazłam na to sposób – kupując wielopak dostałam gratis pudełeczko na przechowywanie chusteczek, które świetnie spełnia swoją rolę i zapobiega odparowywaniu płynu z chusteczek. CHUSTECZKI Chusteczki są wykonane z przyjemnej w dotyku, delikatnej tkaniny, która jednak jest bardzo, ale to bardzo cienka i łatwo ją rozerwać nawet przy wyjmowaniu. Chusteczki są bardzo małe, jak połowa standardowej wielkości chusteczek, więc automatycznie zużywamy ich dużo więcej. Nie podoba mi się to, że każda chusteczka jest inaczej wycięta. Po bokach są wyraźnie widoczne nierówności, tak jakby ktoś nieudolnie próbował je wycinać. Nie spotkałam się jeszcze z takimi chusteczkami o taki wyglądzie. A co z innymi ich właściwościami? Mają przyjemny zapach charakterystyczny dla produktów dla dzieci. Nawilżenie jest odpowiednie, chusteczka nie jest ani za mokra ani zbyt sucha. Chusteczki mają wiele zastosowań, dobrze oczyszczają, są delikatne dla skóry, idealne podczas szybkich poprawek czy do użytku w sytuacjach awaryjnych. Wychodzą z opakowania pojedynczo, dzięki czemu nie marnujemy ich. Skład nie jest idealny, ale za tak niską cenę nie oczekuję wiele. Widziałam je tylko w 1 sklepie, więc mogą być słabo dostępne. Nie wrócę do nich, gdyż chusteczki o wiele lepszej jakości dostanę w tej samej lub niższej cenie. PLUSY: + ładne opakowanie + są dobrze nawilżone + z opakowania wychodzą pojedynczo + mają wiele zastosowań + formuła bez alkoholu i parabenów MINUSY - opakowanie zamykane na nalepkę, która szybko traci klej - chusteczki są bardzo cienkie - łatwo je rozerwać - krzywo wycięty kształt - słaba jakość
  • 22 czerwca 2020 o 12:40
    jak to chusteczki
    Chusteczki uniwersalne nie tylko dla dzieci. Sprawdzą się również u dorosłych, którzy mają wrażliwą i alergiczną skórę, Najważniejsze, że nie podrażniają, nie zostawiają czerwonych śladów. Są dobrze nasączone, ładnie pachną. Używam ich do szybkiego odświeżenia.
    Zalety: